x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Cinci alimente care te ajuta sa slabesti

Cinci alimente care te ajuta sa slabesti

de IncomeMagazine    |    07 Dec 2012   •   07:42
Cinci alimente care te ajuta sa slabesti
Sursa foto: Paul Katz/Getty Images

Exista cateva alimente care fac minuni pentru organism si te ajuta sa-ti mentii silueta. Un stil de viata sanatos inseamna o dieta echilibrata si obiceiuri alimentare pe masura.

Incearca sa introduci in alimentatia zilnica cateva produse care te vor ajuta sa slabesti si sa ai un tonus bun. Sunt alimente care te vor ajuta sa ai greutatea dorita, fac bine pielii, te apara de boli, te ajuta sa arati si sa te simti sanatoasa.

Ceaiul verde

Cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante, ceaiul verde reuseste sa accelereze metabolismul si ajuta la arderea caloriilor. Catehinele, o grupa de substante antioxidante, accelereaza arderea grasimilor si reduc semnificativ nivelul colesterolului din sange.
Ceaiul verde se poate consuma zilnic, dar in cantitati limitate, de una pana la trei cani pe zi. De preferat este sa se prepare prin infuzie.

Supa

Supa este un aliment sanatos si satios. Un bol cu supa de pui sau de legume iti tine de foame la fel de bine precum o portie de carne de pui.
Tocmai pentru ca poate fi consumata in cantitati mari si iti da senzatia de stomac plin, supa este foarte indicata in curele de slabire. Te ajuta sa te simti satul si are un numar redus de calorii.

Citeste si despre alte alimente

Citeste si
Lămâia te ajută să slăbeşti sănătos
10 trucuri legate de dietă care chiar funcţionează
Cum poţi să eviţi creşterea în greutate dacă urmezi dieta yo yo
Secretele dietei Raw Vegan
Cum sa slabesti cu Dieta Dukan


×
Subiecte în articol: dieta cură de slăbire