x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Importanța masajului în viața de cuplu

Importanța masajului în viața de cuplu

02 Aug 2021   •   11:27
Importanța masajului în viața de cuplu

Sunt foarte multe clișee pe care oricât am încerca să le evităm, în viața de cuplu sunt foarte importante. De exemplu, nu poți să mergi acasă la parteneră de 1 și 8 martie fără un buchet de flori sau mărțisor. La fel am putea spune și despre Vallentine s Day când trebuie să pregătești o cină romantică.

Pe lângă clasicele clișee, sunt și momente în care ambii parteneri sunt satisfăcuți pe măsură. Un exemplu potrivit ar fi masajul. Acesta este foarte important în viața de cuplu. Sunt multe persoane care adoră să li se facă masaj sau persoane cărora le place să facă masaj.

După o săptămână grea de muncă e bine să îi oferi partenerei un masaj interesant care o face să se simtă bine. Te vei simți și tu confortabil și plăcut dacă îți place să îi simți pielea partenerei tale într-un mod tandru și intim. Acel moment special poate fi făcut și împreună la o ședintă de masaj. Poate chiar tu poți oferi partenerului tău o invitație la masaj acolo unde puteți să vă relaxați amândoi la fel de bine. Nu doar bărbatul trebuie să îți surprindă iubita într-un mod plăcut. Acest lucru trebuie să fie reciproc. Masajul are numeroase avantaje:

 

Scade nivelul de stres

După o săptâmână grea de muncă simți nevoia să scapi de problemele acumulate pe drum, la muncă, cu prietenii, etc. Un masaj te poate ajuta să scapi de stresul acumulat și să te relaxezi foarte bine. Dacă o vei face împreună cu partenerul atunci e cea mai bună idee. Este și unul din momentele când te deschizi mai mult în fața partenerului tău și discutați lucruri pe care nu vi le-ați mai spus până acum.

Masajul terapeutic este cel mai potrivit pentru astfel de momente. Readuce romantismul în cuplu iar voi doi veți fi pregătiți să vă simțiti bine împreună. Stresul și tensiunea de zi cu zi sunt eliberate și acum nu mai rămâne decât să fiți fericiți.

 

Ajută la crearea unei legături strânse între parteneri

Unul din cele mai interesante beneficii ale masajului de cuplu este faptul că pune o cărămidă solidă la legătura ce se crează între parteneri. Apropierea dintre voi va fi mai placută și o să mai vreti să repetați astfel de experiențe.

Când faci ceva împreună cu partenerul care te relaxează se crează o conexiune specială. Acea conexiune face ca momentele petrece împreună să conteze mai mult decât orice altceva de pe lumea asta.

 

Crește libidoul ambilor parteneri

Masajul în cuplu poate reaprinde flacăra iubirii într-un mod foarte plăcut. Poți testa cu partenerul elemente noi de la sex shop cu ajutorul cărora veți pune în practică niste visuri interesante pe care le tot aveți de ceva vreme.

 

×