x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Rugaţi-vă pentru Cosmin!.

Rugaţi-vă pentru Cosmin!.

20 Mai 2011   •   18:32
Rugaţi-vă pentru Cosmin!.
Cosmin Danila este un baietel de aproape zece ani, ii implineste pe 10 iulie, care, de cateva luni, se lupta cu o boala nemiloasa, TUMORA DESMOPLASTICA (CANCER LA SPLINA ), STADIUL IV, CU METASTAZE MULTIPLE.

Tratamentul este in desfasurare, are loc in mai multe etape, iar Cosmin scria, cu ceva vreme in urma, pe o pagina de web care poate fi gasita la adresa www.cosmindanila.ro, ca isi doreste sa traiasca.

"Cu credinta in Bunul Dumnezeu si in voi toti, toti oamenii din jurul meu care ma veti ajuta sa fiu sanatos, vreau sa cred ca incercarea de acum este doar un vis urat... un cosmar din care ma voi trezi cat de curand", spunea el.

Insa Cosmin este acum intr-un moment in care are nevoie mai mult decat oricand de ajutorul fiecaruia dintre noi, pentru ca trece prin clipe grele:ii e rau, are stari de voma, de cateva zile nu
poate sa manance nimic, nu suporta nici sa se uite la televizor si nici nu vrea sa vorbeasca cu nimeni.

Singura speranta pentru ca baietelul sa inceapa sa lupte din nou cu boala este rugaciunea. Multi dintre cei care i-au fost lui Cosmin aproape in aceste luni de suferinta se vor ruga pentru el sambata, 21 mai, la ora 20,00. Rugaciunea colectiva, la aceeasi ora, face miracole, iar acest baietel are nevoie de un miracol.

×
Subiecte în articol: pagina de suflete