x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Sfaturile vedetei Andi Dorfman despre cum să ai grijă de tine

Sfaturile vedetei Andi Dorfman despre cum să ai grijă de tine

14 Iun 2021   •   10:34
Sfaturile vedetei Andi Dorfman despre cum să ai grijă de tine

Andi Dorfman are peste un milion de fani pe rețelele sociale, oferă sfaturi de întreținere și relaxare mentală și fizică. A fost vedetă în reality show-ul The Bachelorette și prezentatoare de televiziune.

Ea consideră, astfel, că un păr strălucitor, o piele histratată și o ținută potrivită crește încrederea în  sine, scrie bustle.com.

„Îmi place foarte mult să mă simt curată, fie că este vorba despre picioare sau sprâncene. Ador să merg la un centru spa. M-am luptat cu încrederea în sine în trecut, așa cum au făcut-o atâtea femei și bărbați și am învățat că o modalitate foarte bună de a-ți construi încrederea este să vorbești cu tine însuți așa cum ai vorbi cu un prieten sau cu un membru al familiei. Adesea facem complimente celorlalți oameni, dar poate fi atât de greu cu noi înșine. Să-ți faci un compliment nu înseamnă să fii egocentric sau narcisist - înseamnă a-ți oferi propria valoare și iubire de sine”, spune Dorfman.

Exerciițiile fizice regulate, chiar jogging-ul contribuie mult la buna dispoziție prin stiimularea endorfiinelor dar și la un tonus sănătos. „Alergarea nu este doar stiimulativă din punct de vedere fizic, ci îmi permite și să ascult muzică și să fiu singură cu gândurile mele. A devenit un ritual foarte terapeutic pentru mine și vreau acest lucru și pentru alți oameni ", explică ea.

Totodată, ea s-a mutat la țară, lângă Los Angeles, decizie grăbită de pandemia de coronaviirus.  „Iubesc New York-ul, dar mi-am urmat visele. Și familia mea este în California, așa că, sinceră să fiu, nu mă mai simțeam fericită acolo și îmi doream cu adevărat o schimbare ”.

Ea recomandă ca fiecare peresoană să facă tot ce poate pentru propria fericire și să nu aștepte de la alții.

 

×
Subiecte în articol: andi dorfman