x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto De ce mașinile Alpina au 2 numere VIN?

De ce mașinile Alpina au 2 numere VIN?

25 Noi 2021   •   17:06
De ce mașinile Alpina au 2 numere VIN?

În lumea în care trăim, datorită dinamismului și a nevoii de a ne deplasa cât mai rapid dintr-un loc în altul, achiziționarea unei mașini nu mai reprezintă un moft, ci o necesitate. Transportul în comun este adesea supraaglomerat și nu acoperă toate zonele unui oraș. În plus, în vacanță, o mașină este mult eficientă în comparație cu trenul sau alte mijloace de transport.

Atât piața mașinilor noi, cât și piața mașinilor la mâna a doua se află în continuă creștere, tocmai ca dovadă a importanței acesteia în viața de zi cu zi. Mașinile la mâna a doua reprezintă principala opțiune pentru mulți români deoarece au posibilitatea de a achiziționa un bun cu performanțe ridicate la un preț mai scăzut, chiar dacă nu este un produs nou. În plus, deprecierea mașinilor este extrem de accentuată. După doar primii de 3 de utilizare, prețul de vânzare al acesteia scade cu aproximativ 30%, ceea ce înseamnă că investiția în mașini scumpe nu este neapărat cea mai inspirată.

    Dacă măsina este întreținută așa cum trebuie și nu au existat probleme atunci când a fost utilizată de proprietarul anterior, atunci o mașină la mâna a doua este cu siguranță o alegere mult mai inspirată, care vă va ajuta să economisiți, fără a face compromisuri în privința modelului pe care îl doriți.

    Totuși, ceea ce este important la o masină la mână a doua este să vă asigurați de funcționalitatea sa optimă și de informațiile care vă sunt furnizate despre aceasta, pentru a plăti un preț corect pe ceea ce primiți în schimb. Schimbarea numărului de kilometri, ascunderea unor accidente sau a altor probleme de funcționare sunt extrem de comune și au devenit facile pentru cei care se ocupă de comercializarea mașinilor de mult timp. De aceea, trebuie să faceți o verificare riguroasă. Una dintre cele mai facile posibilități care vă stă la dispoziție este verificarea numărului VIN.

Numărul de identificare a vehicolului sau VIN este extrem de important deoarece oferă informații semnificative despre o mașină și capătă o influență extrem de mare atunci când vine vorba achiziționarea unei mașini la mâna a doua. Din fericire, acum acest procedeu este mult mai ușor și îl puteți realiza chiar înainte de a vedea mașina. Puteți să solicitați vânzătorului numărul VIN și îl puteți verifica, introducându-l în secțiunea specială pe  https://www.checkcardna.com.

Compania germană Alpina se bucură de mult timp de un prestigiu deosebit având în vedere calitatea mașinilor pe care le produce și reprezintă o excepție doarece prezintă două coduri VIN. Acest aspect nu afectează deloc posibilitatea de verificare a istoricului mașinii.

Pe lângă datele stricte despre produs, un program de verificare vă poate oferi inclusiv alte informații prețioase atunci când achiziționați o mașină. Acestea sunt foarte diverse și fiecare are câteva particularități proprii precum sugerarea unui preț optim de vânzare-cumpărare a mașinii respective. În funcție de ceea ce vă interesează în mod special, puteți alege unul sau de ce nu sa folosiți mai multe pentru un plus de siguranță. Pe https://bestvindecoder.com/  veți găsi un top al celor mai bune programe de verificare, care vă vor ajuta să achiziționați mașina perfectă pentru dumneavoastră!

×