x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cum să plătești în rate de Black Friday, direct în magazine?

Cum să plătești în rate de Black Friday, direct în magazine?

21 Oct 2021   •   13:59
Cum să plătești în rate de Black Friday, direct în magazine?

Conceptul de Black Friday, extrem de popular și în România, atrage an de an tot mai mulți comercianți și tot mai mulți clienți. În 2021, deja au apărut primele campanii de acest tip, în luna octombrie. Noiembrie este însă luna oficială pentru Black Friday, când cei mai mulți retaileri online și offline vor adera la acest eveniment major de shopping și vor lansa campanii promoționale cu reduceri consistente. La nivel internațional, Black Friday se organizează în ultima zi de vineri din luna noiembrie, însă în România campaniile sunt lansate de comercianți mult mai devreme și în mai multe episoade.

 

De obicei, în noiembrie și decembrie există cele mai ample campanii promoționale din an, cu reduceri inclusiv la produsele de maxim interes, deci nu doar lichidări de stocuri pentru produsele care ies din prim-plan în comerț. Sunt supuse reducerilor până și articole din noile colecții. Comercianții mizează pe volume mari de vânzări și cunosc faptul că foarte mulți români au bugete dedicate pentru Black Friday, dispoziție clară de a achiziționa în special bunuri de folosință îndelungată, dar și alte produse și servicii.

 

Pentru a reuși să cumperi tot ceea ce ți-ai propus, în tot mai multe magazine se poate folosi sistemul de plată eșalonată lansat de Mokka. Cumparaturi online cu plată ulterioară? Este posibil simplu și comod, în cele mai bune condiții comerciale. Practic, te bucuri de un sistem inovator de creditare, pe loc, direct în magazinele partenere Mokka. Faci achiziția, dar plătești în rate fixe, fără surprize neplăcute în ceea ce privește costurile. Știi exact cât vei avea de achitat, în câte rate fixe. Cunoști valoarea ratei și îți poți face astfel planul pe termen mai lung. În funcție de magazine, se poate achita de exemplu în 3, 6, 12 sau 24 de rate.

 

Mobexpert, ideall.ro, Noriel și Lensa sunt printre primii comercianți parteneri ai Mokka în România. Sistemul este disponibil atât în magazine online, cât și în magazine offline, în funcție de comerciant. Pe https://mokka.ro/ pot fi aflate detalii complete despre retailerii parteneri, pe internet și în comerțul clasic. Vrei de exemplu să cumperi mobilier și decorațiuni din magazinul online Mobexpert? Pe website, în dreptul fiecărui produs, este prezentată rata minimă prin sistemul Mokka de plată eșalonată, pentru respectivul articol. Astfel, te informezi imediat și poți accesa creditul direct în magazin, atunci când vrei să faci respectiva achiziție.

 

"Ocazii speciale alături de cei dragi? Fă-le un cadou Mokka! Descoperă-ți limita cu câteva click-uri, ai aprobare instantă. Cumpără acum cu Mokka din orice magazin partener, rămâi cu mai mulți bani cumpărând cu Mokka", se menționează pe website-ul oficial unde este prezentat sistemul de plată eșalonată.

 

Black Friday 2021 se anunță a fi un eveniment de shopping la nivel record pentru România. Și asta nu doar datorită creșterii popularității acestui concept de shopping, ci mai ales în contextul în care în ultimul an mediul e-commerce a avansat puternic, iar tot mai mulți români s-au obișnuit să facă achiziții istețe de pe internet. Deși este prezent și în magazinele fizice, Black Friday în România este cel mai puternic prezent în mediul online.

×