x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Cursurile de limbă străină pentru companii - o necesitate pentru dezvoltarea business-ului

(P) Cursurile de limbă străină pentru companii - o necesitate pentru dezvoltarea business-ului

13 Dec 2021   •   15:00
(P) Cursurile de limbă străină pentru companii - o necesitate pentru dezvoltarea business-ului

Limba engleză - cine nu o cunoaște? În zilele noastre pare destul de greu să nu înțelegem cel puțin la nivel minim această limbă. Din fericire este una din limbile străine ce se pot studia ușor. Întâlnim peste tot ceva exprimat sau scris în această limbă, de la indicațiile producătorilor de bunuri și până la replicile din filme.

Fiind o limbă de circulație internațională, una dintre cele mai cunoscute limbi străine, cunoștințele de limba engleză pot fi un criteriu important pentru dezvoltare. Nu vorbim doar despre planul individual, ci despre interesele comune ale echipelor de angajați din cadrul companiilor. Există un potențial uriaș în ceea ce privește piața externă. Însă nu te poți prezenta la bătălie - în acest caz este mai degrabă contextul competițional - fără să ai armele pregătite.

 

Așadar, pentru acele firme și companii care au conștientizat importanța cunoașterii unei limbi străine, a fost setat un nou obiectiv: colaborarea cu centre lingvistice de prestigiu pentru serviciile lor oferite și anume cursuri limbi straine companii. Pentru cei din capitală și nu numai Lingua TranScript poate fi alegerea potrivită.

 

Studierea limbii engleze la vârstă matură

 

Suntem singurii răspunzători de disponibilitatea pe care o arătăm în ceea ce privește studierea la un alt nivel a limbii engleze și nu numai, a oricărei alte limbi străine. Îmbrățișând schimbarea și noul vom evolua. Iar pentru un business, acesta este un reper absolut. Indiferent de vârstă și de vechimea în câmpul muncii a cursanților, studiul limbii engleze va fi o aventură fun. Desigur, contează și cu ce centru de limbi străine veți colabora în acest sens.

 

Lingua TranScript, cu pagina de prezentare LinguaTranscript.ro, pune la dispoziția companiilor serviciile sale. Cursurile de limbă străină se adresează celor care doresc să studieze engleza, germana, spaniola, printre altele. Iar cum drumul spre succes este pavat cu intenții bune, cei interesați vor descoperi aici o abordare interesantă.

 

Știm cu toții cât de important este ca lectorul să fie o persoană agreabilă, care face la rândul său ca studiul să fie plăcut. Cursurile de limbă străină se vor desfășura după un program stabilit, posibil chiar și la sediul companiei. Se vor baza pe metode interactive, pe grupe restrânse de cursanți. Iar nivelul la care vor studia limba străină va fi unul adaptat. În plus, cursurile au în vedere și terminologia specifică domeniului de activitate, indiferent care este acesta.

 

Rezultatul? Echipă bine pregătită!

 

Cursurile de limbă străină adresate companiilor pot fi un avantaj competițional din toate punctele de vedere. Echipa devine una pregătită să activeze pe piața străină, să lucreze eficient, așa cum o face și în țară, dar adresându-se și partenerilor străini. Practic nu va mai fi o barieră lingvistică la mijloc, compania nu depinde de traducători, nu angajează personal doar pentru legăturile de business între companie și partenerii din străinătate.

 

Cursanții vor deprinde toate cunoștințele necesare pentru a înțelege, scrie și a susține un discurs oral într-o limbă străină. Sunt atinse toate acele aspecte importante: scriere, înțelegere, citire.

 

În plus, pe piața competiției, o companie ce oferă formare și implicit cursuri de limbă străină pentru angajați înseamnă că oferă implicit oportunități de dezvoltare și un avantaj extra salarial.

 

Scopul unei companii este de a exprima valori și standarde în domeniul său de activitate, de a-și susține poziția în clasamentul nișei, însă în egală măsură un scop important este strâns legat și de dezvoltare. Mizând pe cunoștințele de limbă străină este o șansă de dezvoltare, atât pentru fiecare angajat în parte, cât și ca țel comun, pentru toată echipa și compania din care fac parte.

 

Pentru cei curioși să descopere mai multe, pagina oficiala www.linguatranscript.ro prezintă toate detaliile de interes.

 

 

 

 

Contact:

 

+4 0722 333 081

office@linguatranscript.ro

 

 

 

×