x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Analiză: Piaţa muncii se îndreaptă cu paşi repezi spre niveluri de dinainte de pandemie

Analiză: Piaţa muncii se îndreaptă cu paşi repezi spre niveluri de dinainte de pandemie

31 Dec 2021   •   19:30
Analiză: Piaţa muncii se îndreaptă cu paşi repezi spre niveluri de dinainte de pandemie

Bogdan Gabor, country manager al firmei de recrutare Lugera, afirmă că piaţa recrutării din România a fost deschisă, iar numărul cererilor a crescut susţinut anul acesta, potrivit Ziarului Financiar.

Din perspectiva modului de lucru, dacă 2020 a fost un an în care companiile au învăţat cum să funcţioneze în noua situaţie, în 2021 a început să se vadă impactul acestor modificări asupra modului de lucru şi asupra stării de sănătate, susține Bogdan Gabor.

În opinia acestuia, nevoia de recrutare a mers în linie cu evoluţia pieţei şi cu creşterile înregistrate de logistică şi comerţul online.

Specialistul a făcut și o comparație în ceea ce privește compania la care lucrează.

„Din perspectiva cifrelor, putem spune că 2021 este la nivelul anului 2019. În 2020 am avut o perioadă de aproximativ trei luni în care activitatea de recrutare şi angajarea de personal temporar au fost puse în aşteptare, însă începând cu luna septembrie proiectele au fost reluate şi am reuşit să recuperăm într-o mare măsură”, a explicat Bogdan Gabor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: piaţa muncii