x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru MAYA ȘI ELFIE - o poveste de Crăciun - revine în decembrie la Teatrul Stela Popescu

MAYA ȘI ELFIE - o poveste de Crăciun - revine în decembrie la Teatrul Stela Popescu

de Magdalena Popa Buluc    |    29 Noi 2021   •   11:46
MAYA ȘI ELFIE - o poveste de Crăciun - revine în decembrie la Teatrul Stela Popescu

"Maya și Elfie - o poveste de Crăciun", un spectacol de Ioana Macarie, revine din 4 decembrie, ora 11 pe scena Teatrului Stela Popescu, la Sala Mică a Palatului Copiilor, într-o nouă versiune.

            Spectacolul spune povestea unei fetițe de șase ani constrânsă de părinți să respecte rigorile societății și să-și trăiască bucuriile cu măsură. În seara zilei de 30 noiembrie, Maya primește în dar un calendar de Advent care o va însoți până în ziua de Crăciun. În noaptea care urmează, toate lucrurile ascunse în spatele fiecărei ușițe ale calendarului prind viață. Magia coboară în camera fetiței, prilejuindu-i aventuri surprinzătoare în compania unor personaje fantastice care îi devin prieteni de neuitat.

            Vă invităm alături de Maya în căutarea universului uitat și magic al Crăciunului. Va reuși ea oare să își convingă părinții să i se alăture ?

            „Maya şi Elfie – o poveste de Crăciun” este un spectacol în regia şi coregrafia Ioanei Macarie şi scenografia Oanei Drăghici, ce îi are în distribuţie pe următorii actori şi dansatori : Maya – Silvia Maurițiu, Elfie – Alexandru Floroiu, Steaua – Crina Matei, Mama – Alexandra Dogaru, Tatăl / Moș Nicolae – Andrei Dogaru, Edy, ursul de pluș – Cătălin Frăsinescu, Decembrie – Sorin Aurel Sandu, Dulceața – Ana-Maria Ivan, Moș Crăciun / Frigul – Cristian Neacșu, Șef Echipa de Bucurie – Cristina Marin Neagu, Echipa de Bucurie – Cosmin Vasile, Alexandra Dogaru, Andrei Dogaru, Denisa Ispir.

            Spectacolul se va juca de la ora 11 pe 4, 5, 18 şi 19 decembrie şi pe 6 decembrie, de Moş Nicolae, de la ora 18, la Sala Mică a Palatului Copiilor.

 

 

×