x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Spiritul lui dom’ Nae, în Dan

Spiritul lui dom’ Nae, în Dan

de Adrian Cercelescu    |    10 Noi 2021   •   07:00
Spiritul lui dom’ Nae, în Dan

Carevasăzică, Dan Barna nu a ascultat de vorbele marelui nostru Tache Farfuridi și a reușit „să cază la extremitate”. Iată cele trei perechi de exagerațiuni prin care ex-liderul progresist a ales să-și arate mâhnirea că Ciuma Roșie o să-i ia jobul din Piața Victoriei nr. 1: „PNL putea alege reformele, onoarea și viitorul, dar a ales stagnarea, dezonoarea și trecutul”.

Aproape un plagiat după dom’ Nae: ieri lumină, azi obscuritate! ieri veselia, azi întristarea!

Dacă ceva este inepuizabil în țara asta, acela e tupeul de politician. Din păcate, această resursă e strâns legată de capacitatea electoratului de a pune botul la toate aberațiile solemne.

În cazul lui Barna, ai zice că USR-ul n-a fost la putere până acum 5 minute, când a negociat și votat alături de Ciumă și AUR pentru (curat PSD!) căderea propriului guvern. Că din 8 luni de guvernare, jumate au fost un migălos măcel pe ciolan. Că de la reformelele lor ne-a dat UE de patru ori cu PNRR-ul în cap.

Bineînțeles că s-a arătat îngrozită și aripa PLUS. Nu era tupeu destul dacă nu se exprima în acest sens chiar Vlad Voiculescu, omul demis pentru că a vrut să bage localitățile în carantină fără să îi spună și premierului, fie el chiar și Cîțu.  

Și iată cum, grație șutului primit de la liberali și a memoriei noastre scurte, USR are toate șansele să se refacă dând din gură despre reforme, onoare și viitor, după ce performanțele comise la guvernare îl îngropaseră sub 10%.

Curat progresism! Muzica! Muzica!

×