x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii favorizate în dragoste din 26 octombrie 2021

3 zodii favorizate în dragoste din 26 octombrie 2021

26 Oct 2021   •   15:20
3 zodii favorizate în dragoste din 26 octombrie 2021
Sursa foto: Rebe Pascual Unsplash.com

Cuadratura dintre Venus și Neptun începe din 26 octombrie 2021 și ne va îndemna spre autoreflexie. Datorită planetei Neptun, această introspecție ne va dezvălui lucruri pe care nu vrem să le aflăm, scrie yourtango.com. 

Mai ales în dragoste avem ocazia acum să vedem clar lucrurile, astfel încât să devenim așa cum vrem. Și pentru că Venus ne atrage spre iubire, efoturile noastre vor fi răsplătite sub forma unei persoane îngrăgostite de noi și acum suntem pregătiți să fim împreună. 

Totodată, trei zodii vor putea să scoată la iveală ce este mai bun în ele.

Rac

Ești într-o stare constantă de perfecționare și autoanaliză. Tu, ca toți ceilalți dealtfel, îți dorești un partener care ți se potrivește și crezi că nu mai ai timp de pierdut cu cineva care nu este la nivelul tău. Pe 26 octombrie, să nu fii surprins dacă descoperi o revelație magică despre tine, care într-adevăr ți-ar putea schimba viața. Această nouă perspectivă te va duce spre peresoana care vrei să fii și astfel vei atrage oamenii pe care îi dorești și ai nevoie. A trecut vremea îndoielii de sine. Este timpul să te bucuri de ceea ce crezi că meriți de la un partener.

Scorpion

Acest tranzit te-ar putea doborî înainte de a te ridica, și asta pentru că te vei uta prea profund la tine însuți. Și ai avut multe de ascuns. Există lucruri în viața ta pe care nu vrei să le înfrunți dar ești suficient de intelgent încât să știi că trebuie să faci asta pentru a scăpa de ele. Cânt te întâlnești pentru prima oară cu o persoană de care te simți atras, trebuie să știi că ea va vedea în tine ceea ce tu îi arăți. Dar acum poți să pari mai intersant și atrăgător decât înainte. întotdeauna latura ta misterioasă a fost captivantă dar acel secret ascuns adânc este prea întunecat pentru a nu încerca să scapi de el. Îți poți păstra misterul dar dacă scapi de demonii tăi interiori, vei fi de o sută de ori mai atractiv.

Pești

În timpul acestui tranzit te vei împăca cu tine însuți, cu cine ești, așa cum ești. Acest timp de acceptare a necesitat mulți ani de eforturi. Universului îi place și îi răsplătește pe cei care se străduiesc din greu să evolueze, astfel că, la un moment dat, le dă tot ce își doresc. Vei avea parte, în sfârșit, de o persoană care te acceptă așa cum ești. Iar tu ești gata să iubești și să fii iubit, fără să te îndoiești de intențiile celuilalt. Îți vei ști acum propriul drum, ai încredere în tine și meriți iubirea pe care o dorești.  

 

×
Subiecte în articol: dragoste