x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 decembrie 2021. Gemenii sunt fermecători. Fecioarele au parte de surprize

Horoscop zilnic, 10 decembrie 2021. Gemenii sunt fermecători. Fecioarele au parte de surprize

09 Dec 2021   •   11:35
Horoscop zilnic, 10 decembrie 2021. Gemenii sunt fermecători. Fecioarele au parte de surprize
Sursa foto: Allef Vinicius Unsplash.com

Berbec

Aceasta este o zi bună. Ești calm și echilibrat, și chiar mai tolerant decât de obicei. Ia o pauză de la programul tău încărcat. Nu ești obișnuit cu astfel de îngăduință, dar astăzi ți-ar face bine puțin timp doar pentru tine.

Taur

Te profund conectat cu viața ta. Astăzi vezi progresele pe care le-ai făcut pentru atingerea obiectivelor tale. Simți astfel o mare satisfacție, așa cum se întâmplă întotdeauna când știi care este sensul vieții tale. Poți să te odihnești însă îți dai seama că mai ai lucruri de făcut. 

Gemeni

Ești fermecător astăzi. Puterea ta de seducție este la cote înalte și asta îți va folosi în viața profesională. Dacă av dorințe sau vise ori dorești o mărire de salariu, acesta este momentul să-ți exprimi dorințele. 

Rac

Ultimele luni au fost grele pentru că posibilitățile tale au fost limitate. Ai depus multă muncă pentru a-ți pune de acord imaginația cu realitatea. Acum dorința de a-ți realiza visele a crescut. 

Leu

Astăzi ai o surpriză plăcută într-o relație de dragoste. Iubitul arată că te apreciază. În orice caz, ai șanse foarte mari să te regăsești în centrul lucrurilor, sub lumina reflectoarelor. Acceptă aplauzele.

Fecioară

Ai noroc în relații astăzi. Poate o persoană excepțională te ajută să-ți îndeplinești obiectivele profesionale. Sau partenerul te surprinde cu un cadou. 

Balanță

Atmosfera a fost tensionată în ultimele zile dar acum lucrurile se îmbunătățesc. S-ar putea chiar să reușești să discuți cu oameni pe care i-ai evitat înainte. 

Scorpion

Ești hotărât să câștigi afecțiunea unei persoane speciale. Ești interesat să-ți revigorezi căsnicia? Ziua de azi este de bun augur pentru dragoste. Acum este momentul să flirtezi, să scrii scrisori de dragoste și să te plimbi pe aleea îndrăgostiților!

Săgetător

Profită să petreci timp de calitate cu familia ta. Este o zi fericită. O atmosferă sănătoasă, pașnică domnește și risipește tensiunile domestice. Profită să-ți reîncarci bateriile. Mâine vei avea nevoie de multă energie.

Capricorn

Ziua este bună pentru oamenii cu curioși și imaginativi. Deoarece nu ești într-o formă emoțională grozavă, vei fi recunoscător pentru cadourile de azi. Dacă ești dornic să cunoști alte persoane sau să explorezi noi activități cu prietenii, fă-o! 

Vărsător

Ai fost posomorât în ​​ultima vreme, dar astăzi îți revii. Vei fi chiar mai atrăgător decât de obicei, iar oamenii vor găsi farmecul tău irezistibil. Există promisiunea multor experiențe pline de satisfacții în carieră și viața ta amoroasă.

Pești

Strălucirea ta îi eclipslează pe cei din jur. Oamenii din jurul tău pot conta pe tine să-i coordonezi. Deși îți place acest rol, nu trebuie să uiți de răsfăț cu plăceri personale. Un mic cadou pentru tine sau ceva distrație, ori chiar să te bucuri singur poate fi ceea ce ai nevoie.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic