x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 ianuarie 2022. Leii sunt suprasolicitați. Scorpionii se supără pe un prieten

Horoscop zilnic, 12 ianuarie 2022. Leii sunt suprasolicitați. Scorpionii se supără pe un prieten

11 Ian 2022   •   11:35
Horoscop zilnic, 12 ianuarie 2022. Leii sunt suprasolicitați. Scorpionii se supără pe un prieten
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. O zi potrivită pentru continuarea proiectelor la locul de muncă. Îngriijorări mai multe legate de bani se vor rezolva dar nu astăzi.

Berbec

Amintiri din trecutul îndepărtat, poate încă din copilăria timpurie, îți revin în minte și te întristează. Cu toate astea este o formă de eliberare. Las-o să treacă și înțelege ce s-a întâmplat, chiar dacă este vorba despre un incident minor sau de o simplă nostalgie. 

Taur

Pierzi un obiect pe care îl prețuiești sau poate o moștenire de familie.  Nu intra în panică. Probabil că este undeva în casă. Continuă să cauți când ai timp iar obiectul va apărea într-un loc foarte ciudat!

Gemeni

Astăzi s-ar putea să faci pe detectivul. Ceva sau cineva, poate un animal de companie, a dispărut în cartierul tău. Singura precauție: atunci când cauți, nu privi prea departe.  Stai aproape de casa și îl vei găsi.

Rac

Îngrijorările legate de banii sunt greșite. După toate aparențele, problemele financare sunt dure doar temporar dar nu atât de rele cum te gândești. Scapă de panică și calculează. Vei descoperi că o bugetare atentă și o mică strângere a curelei sunt necesare pentru a te ajuta să treci peste această perioadă. 

Leu

Gândirea rațională se încurcă astăzi, deoarece pare că se întâmplă toate în același timp. Cei din jur vor sfatul tău, alții au nevoie de favoruri, iar persoanele cu autoritate au sarcini noi pentru tine. Rămâi calm și nu reacționa agresiv. Ajută-i mai întâi pe cei care au cea mai mare nevoie. Spune-le celorlalți că este posibil să nu ajungi la ei. În felul acesta nu te vei stresa.

Fecioară

O veste ciudată ar putea veni de la o persoană care nu lasă un nume și a cărei voce nu o recunoști. Ar putea, totuși, să sune important și, prin urmare, te va preocupa pe tot parcursul după-amiezii. Cum poți suna înapoi când nu știi cine este persoana? Nu te panica. Dacă este important, persoana respectivă va suna înapoi. 

Balanță

Nu este ziua să faci cercetări aprofundate, fie că este vorba despre un subiect intelectual sau despre cum să construiești un nou sistem informatic. Mintea ta nu este atât de concentrată ca deobicei și îți va fi dificil să înțelegi concepte noi. Aceasta nu este o reflecție asupra inteligenței tale, doar una dintre acele zile vagi pe care le avem cu toții. Până mâine, totul ar trebui să fie din nou normal.

Scorpion

Un prieten pe care îl cunoști de ani de zile te șochează brusc spunând niște lucruri neplăcute, la care nu te-ai fi așteptat niciodată. Dacă se vorbește despre tine, s-ar putea să fii foarte supărat pentru că nu este corect sau justificat! Uneori este greu să ierți aceste lucruri, dar fă efortul. Prietenul tău trece prin momente grele despre care poate nu știi. Încearcă să te pui în locul celuilalt. Iartă și uită.

Săgetător

Tocmai ai atins recent un obiectiv important. Dacă da, vei temporar confuz cu privire la ceea ce urmează. Te gândești la mai multe opțiuni, dar nu fi sigur că ți se potrivesc. Ai răbdare și credință.

Capricorn

S-ar putea să ți se prezinte un nou coleg. Nu fi surprins dacă această persoană te incită. Ar putea fi un semnal de avertizare sau, pur și simplu, această persoană este  speriată și acționează defensiv. Nu trage la nicio concluzie până nu ajungi să o cunoaști mai bine. 

Vărsător

Poate că e mai bine să stai departe de partenerul tău astăzi. Are probleme foarte obositoare cu familia și la serviciu, și nu va fi în cea mai bună dispoziție. Dacă vă întâlniți, îl vei găsi într-o dispoziție proastă și lipsită de comunicare și ai putea fi destinatarul unor cuvinte neplăcute. 

Pești

Astăzi vrei să te concentrezi asupra unuia dintre proiectele tale private pentru care ai multă pasiune. Dacă unul dintre membrii familiei tale te împiedică să lucrezi la acest proiect, explică cât de important este pentru tine. De obicei muncești foarte mult, așa că meriți să faci tot ce vrei în timpul liber. Încearcă doar să fii plin de tact! Vor înțelege!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop