x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 noiembrie 2021. E momentul să te relaxezi

Horoscop zilnic, 14 noiembrie 2021. E momentul să te relaxezi

14 Noi 2021   •   10:38
Horoscop zilnic, 14 noiembrie 2021. E momentul să te relaxezi
Sursa foto: Hepta

Astăzi, duminică, 14 noiembrie, Berbecul trebuie să accepte să renunțe la anumite lucruri, în timp ce pentru Taur este timpul să socializeze cu colegii de muncă pentru a stimula munca în echipă.

 

BERBEC: (21 MARTIE – 19 APRILIE)

Trezește-te din somn

Trezește-te din somn. Nevoia ta de auto-exprimare și acțiune este revigorată. O zi cu activitate redusă fără intervenție cosmică o va face una ușoară pentru tine. Onorează-ți nevoile individuale prin exerciții fizice și mâncare atentă.

 

TAUR: (20 APRILIE- 20 MAI)

Concentrează-te pe eforturile solo

Treci de la extrovertit la introvertit. Vei primi ajutor pentru a încheia povești despre prietenie înainte de a merge mai departe în solitudine. Concentrează-te pe eforturile singure și caută odihnă și recuperare. Așteaptă-te la o zi relaxată și fără complicații.

 

GEMENI: (21 MAI- 20 IUNIE)

Întâlnire cu prieteni vechi

Îndreptă-ți atenția către viața socială și ia-ți mintea de la preocupările legate de carieră. O zi ideală pentru a te întâlni cu prietenii sau pentru a suna niște prieteni vechi prin telefon. Simte-te cel mai bine cu comunitatea ta și nu stresa restul.

 

CANCER: (21 IUNIE - 22 IULIE)

Poartă o nuanță de coral pentru noroc

Ai fost cufundat în lumea visurilor tale în ultima vreme. Universul te va trezi cu schimbări care așteaptă în aripi să fie binevenite. Ești încurajat să te concentrezi spre povestea actuală a carierei tale. Luna îți stăpânește semnul, așa că poartă o nuanță de coral pentru noroc. 

 

LEUL: (23 IULIE - 23 AUGUST)

Ai făcut progrese

Universul te ajută să vindeci răni străvechi. Ai făcut progrese în rezolvarea blocajelor emoționale de lungă durată. Ești încurajat să înlături o aventură de rutină și să cultivi perspective noi. 

 

FECIOARĂ: (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE)

Fă loc pentru vindecare

Problemele de relație necesită toată atenția ta. Fă loc pentru vindecare și intimitate chiar acum. O zi ideală pentru a trata subiecte emoționale de lungă durată care blochează calea către o intimitate îmbunătățită. Păstrează lucrurile discrete pentru a te simți cât mai bine. 

 

BALANȚĂ: (23 SEPTEMBRIE- 22 OCTOMBRIE)

E momentul să te relaxezi

Ai rămas productiv, așa că relaxează-te. Alunecă într-un spațiu liniștit și îndepărtează-te de nevoia de a realiza totul. Concentrează-te către poveștile din relațiile tale apropiate. Acceptă o înfrângere și examinează echilibrul de da și de a lua. 

 

SCORPION: (23 OCTOMBRIE- 21 NOIEMBRIE)

Concentrează-te pe munca ta, echilibrul vieții tale

Universul va începe lucrurile să treacă la acțiune, ajutându-te să pui ultimele retușuri proiectelor. Conversațiile intime cu alte persoane importante sunt, de asemenea, probabile. Concentrează-te pe echilibrul dintre muncă și viață și obține un avans în ceea ce privește volumul de muncă. 

 

SĂGETĂTOR: (22 NOIEMBRIE- 21 DECEMBRIE)

Caută un moment bun

Ieși din carapacea ta, deoarece cosmosul te ajută să închei chestiunile legate de casă și familie. Caută un moment bun pentru că este o zi ideală pentru a te răsfăța. Gândește-te la activități auto-expresive și la o întâlnire romantică.

 

CAPRICORN: (22 DECEMBRIE- 19 IANUARIE)

Păstrează un profil scăzut

Păstrează un profil scăzut, deoarece este posibil să îți găsești timp pentru a vindeca. Ești încurajat să te adăpostești în spațiul confortabil al casei tale și să te simți ușurat. Te poți descurca cu ușurință în această zi fără prea multe interferențe sau complicații.

 

VARSATOR: (20 IANUARIE- 18 FEBRUARIE)

Nu te sfii să apelezi la oameni pentru ajutor

Vino pentru aer din apele adânci în care ai înotat. Nevoia ta de mișcare locală, conexiuni comunicative cu ceilalți și exprimare de sine este aprinsă sub stele. Caută o ancoră și nu te sfii să apelezi la oameni pentru ajutor. 

 

PESTI: (19 FEBRUARIE- 20 MARTIE)

Lucrurile se uşurează

Lucrurile se ușurează, ajutându-te să închizi chestiunile legate de aspectul, sănătatea și independența ta. Universul îți trimite atenția către starea finanțelor tale. Dorința ta de a-ți activa abilitățile și talentele este crescută. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 14 noiembrie