x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 decembrie 2021. Racii sunt copleșiți de emoții. Leii vor totul sau nimic.

Horoscop zilnic, 2 decembrie 2021. Racii sunt copleșiți de emoții. Leii vor totul sau nimic.

01 Dec 2021   •   11:02
Horoscop zilnic, 2 decembrie 2021. Racii sunt copleșiți de emoții. Leii vor totul sau nimic.
Sursa foto: Hepta

Berbec

Pune pasiune în orice vrei să faci. Ai tendința de a supraanaliza lucrurile, când de fapt ar trebui să-ți urmezi intuiția. Știi în inima ta ce cale să urmezi și cum să tratezi oamenii din jurul tău. Nu încerca să forțezi lucrurile.  Aceasta este o zi minunată. Ai șansa de a te conecta cu ceilalți. Primește dragostea și înțelegerea pe care le meriți.

Taur

Fii mai profund astăzi. Este o zi pentru a-ți depăși limitele. Deși poate exista o mare încărcătură emoțională în tot ce faci, lasă-ți entuziasmul să-ți alimenteze pasiunea. Dimineața este dificil să te trezești și vrei să-ți petreci ziua în pat. Însă odată ce pornești, va fi greu să te oprești.

Gemeni

Cum îți vei îmbunătăți abilitățile dacă nu îți testezi limitele? Aceasta este ziua ta. Preia controlul și mergi dincolo de granițele tale. Ai parte de un moment bun, în care strălucești. 

Rac

Găsirea soluțiilor nu va fi dificilă datorită abilităților tale de detectiv. Simți că adevărul se află dincolo de aparențe. Uneori ești tentat să sări peste partea de sus a lucrurilor, fără să te gândești cu adevărat la ce se întâmplă mai jos. Însă astăzi este o cu totul altă poveste. Sentimentele tulburi și emoțiile intense din adâncul sufletului tău sunt motive de îngrijorare.

Leu

Crezi că lucrurile bune sunt utopii, iar când se întâmplă ceva rău, ți se pare sfârștul lumii. Nu există cale de mijloc. Aceasta este o zi de extreme emoționale. Vrei totul sau nimic. Este un moment decisiv pentru tine. Folosește-te de energia pe care o ai, în loc să încerci să-i reziști. Folosește-ți emoțiile în avantajul tău. 

Fecioară

Îndepărtează-te de probleme, în loc să intri în ele. Nu vezi gropile, așa că alege un alt drum. Nu pierde timpul căzând într-o gaură pe care o poți evita. Poate fi dificil să faci față emoțiilor deoarece modul tău obișnuit este să o îndepărtezi, să o ignori și să o analizezi. Această atitudine nu-ți este de folos astăzi.

Balanță

Este o zi grozavă în care poți trece peste minciuni și ajungi la esența problemei. Nu-ți pierde timpul în conversații și lucruri superficiale. Energia ta este prea valoroasă pentru a o risipi pe cei care nu pot vedea sensul mai profund al lucrurilor. Meditația, conversația intensă și dragostea pasională sunt temele zilei. 

Scorpion

Există o intensitate grozavă astăzi care te vor determina să te aperi. Ești tentat să te ascunzi pentru că vrei liniște. Încrederea în tine nu este la cote maxime și crezi că alte persoane îți vânează greșelile. Amintește-ți că trăiești această viață pentru tine și nu pentru altcineva. Îți faci propriile reguli și stabilești propriile standarde.

Săgetător

Te timți grozav astăzi. Oamenii din jurul tău îți validează aspectele interioare și exterioare. Emoțiile însă ar putea deveni prea intense dar rațiunea te ajută să vezi lucrurile echilibrat. Pregăteșt o masă grozavă pentru persoanele dragi. Dacă nu ai chef să gătești, răsfață-te ieșind la restaurantul tău preferat.

Capricorn

Te simți inconfortabil din cauza emoțiilor. Te întrebi care este marea problemă și de ce oamenii sunt atât de agitați din nimic. Poate că acesta este însă indiciu pentru a lua lucrurile în serios și a acționa cu mai multă sensibilitate. Detașarea ta poate fi un atu, dar ar putea fi cel mai mare dușman.

Vărsător

Există intensitate în relațiile tale și crezi că fiecare situație este pe viață sau pe moarte. Calmează acele voci din capul tău. Meditează, urmează un curs de yoga și respiră. Să știi că nimic nu este cu adevărat atât de dramatic pe cât pare și va trece. 

Pești

Te simți copleșit de atâtea emoții. Un prieten bun ar putea apela la tine pentru ajutor și sprijin emoțional. Nu ajunge doar să-i acorzi atenție ș să  vorbești doar despre experiențele tale. Loialitatea și compasiunea sunt soluția.

×