x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 octombrie 2021. Gemenii vor să fie șefi. Săgetătorii așteaptă invitați la cină

Horoscop zilnic, 21 octombrie 2021. Gemenii vor să fie șefi. Săgetătorii așteaptă invitați la cină

20 Oct 2021   •   11:47
Horoscop zilnic, 21 octombrie 2021. Gemenii vor să fie șefi. Săgetătorii așteaptă invitați la cină
Sursa foto: Hepta

Berbec

S-ar putea să nu fii impresionat de activitatea care se desfășoară în jurul tău, dar asta nu înseamnă că trebuie să te simți prost. Nu este nici momentul să te dai la o parte și să-i lași pe alții să preia conducerea. Fă ce poți pentru a schimba cursul evenimentelor, lăsând vocea ta puternică să fie auzită.

Taur

Există o traiectorie a adevărului de menținut astăzi. Dacă încerci să mergi împotriva fluxului, vei avea dificultăți în atingerea obiectivelor. Este mai bine să fiicu valul pentru a te folosi de forța lui. Nu este nevoie să reinventezi roata.

Gemeni

Concurezi cu cineva astăzi, în timp ce te lupți să domini. Bătălia nerostită a început și războiul nu se va încheia până când nu îți revendici victoria. Apără-ți teritoriul. Dacă nu arăți că tu ești șeful, altcineva îl va revendica.

Rac

Nu ezitați să te dedici unui proiect sau situație care apare astăzi. Norocul te va face victorios în orice joc vei alege. Fericirea este aproape inevitabilă. Nu-ți fie frică să împărtășești entuziasmul cu ceilalți. Încrederea ta ăi va inspira. Cei din jur sunt norocoși scă fac parte din echipa ta.

Leu

Astăzi reacționezi disproporționat. Ai tendința să exagerezi astfel încât pierzi legătura cu realitatea. Fii sincer cu privire la situația în care te afli înainte de a-ți face mai mulți dușmani decât prieteni.

Fecioară

Emoțiile tale sunt dinamice și extreme. Pot să controleze fiecare acțiune, indiferent dacă îți dai seama sau nu. Fii conștient, astfel încât să poți controla aceste sentimente volatile, în loc să te lași dominatăde ele. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să le ignorai pretinzând că nu există.

Balanță

În loc să te pierzi în visare, ar trebui să-ți extinzi energia către oamenii din jur. Inima ta este sensibilă. Este timpul să câștigi o oarecare recunoaștere publică pentru loialitatea și natura ta iubitoare. 

Scorpion

În multe privințe, energia zilei este bună pentru tine. Depinde de tine să o transpui în acțiune. Ar trebui să te asiguri că vei purta cu tine acest sentiment bun în fiecare situație de acum înainte.

Săgetător

Gătește cina pentru mai mulți invitați. Adaugă muzică bună în fundal. Chiar dacă o cină nu pare acum o idee distractivă, ia-ți rolul de lider în orice evenimente apar.

Capricorn

Odată ce faci primul pas astăzi, restul drumului va fi simplu. Înainte să-ți dai seama, vei termina maratonul cu foarte puțină transpirație. Singurul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este să nu calci pe nimeni în picioare până la linia de sosire. Fii atent la alergătorii de lângă tine și tratează-i ca prieteni și susținători. Nu-ți sunt adversari.

Vărsător

Simți o presiune mare din partea oamenilor din jurul tău pentru a participa la diferite evenimente. Nu crezi că trebuie să faci parte din planurile lor dacă nu vrei. Cel mai rău lucru ar fi să te prefaci că te interesează.

Pești

S-ar putea să te distrezi atât de mult astăzi încât uiți să fii atent la fericirea oamenilor din jurul tău. Ești foarte energic dar trebuie să-ți dai seama  că celorlalți le este greu să țină pasul cu tine. Oprește-te pentru a le permite să te ajungă din urmă.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic