x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 octombrie 2021. Berbecii sunt dezorientați. Racii trebuie să ceară ajutor

Horoscop zilnic, 23 octombrie 2021. Berbecii sunt dezorientați. Racii trebuie să ceară ajutor

22 Oct 2021   •   11:15
Horoscop zilnic, 23 octombrie 2021. Berbecii sunt dezorientați. Racii trebuie să ceară ajutor
Sursa foto: Brooke Cagle Unsplash.com

Berbec

Ai plecat în călătorie și nu te poți orienta. Nu vrei să pierzi obiectivele turistice și ești total debusolat. Amintește-ți că nu este ultima oră când pleci. Vei alege o altă destinație data viitoare.

Taur

Acțiunile tale bine gândite vor fi eficiente astăzi. Ești sigur pe tine, așa că nu ezita să-i îndrepți pe ceilalți pe căi bune pentru ei. Îți dai seama de lucruri pe care alții nu le observă.

Gemeni

Astăzi este timpul să râzi. Lucrurile devin mai serioase mâine, așa că profită astăzi pentru a te distra înainte de a te apuca de treabă. 

Rac

Împărtășește-ți gândurile cu cei care te pot ajuta să le pui în practică. Dacă vrei să muți mobila din casă, cere ajutorul. În cazul în  care trebui să ajungi undeva, apelează la un preten cu mașină. Ai multe resurse la dispoziție. Tot ce trebuie să faci este să întrebi.

Leu

Nu te afunda în lucruri profunde astăzi. Bucură-te de plăcerile simple. Privește la un copac, o insectă, la frumusețea din jurul tău. Nu te enerva degeaba. De multe ori ceea ce eviți este exact ce-ți trebuie pentru a înțelege. 

Fecioară

Brusc au loc schimbări neplăcute în viața ta. Este posibil ca lucrurile să nu meargă bine pentru tine dacă nu vezi oportunitățile care ți se deschid. Poate că nu va trebui să lucrezi atât de mult. Gândește-te la eventuale schimbări pozitive. Vremurile bune nu vor dura pentru totdeauna.

Balanță

Este posibil ca mintea ta să îți joace feste, deci nu este neapărat în interesul tău să ai încredere în percepțiile tale. Ia în considerare alte metode de rezolvare a problemelor. Soluția este în mâinile tale. Nu trebuie să muncești din greu pentru ca lucrurile să se rezolve.

Scorpion

Astăzi este una dintre ultimele tale șanse să spui ce vrei despre o anumită situație. Profită de ocazie pentru a vorbi. Gândurile tale pot fi destul de progresive, așa că exprimă-le. Vei fi recompensat.

Săgetător

Atragi lucruri incitante astăzi. Activitățile dinamice sunt cele care te fac să te simți cel mai bine. Dacă te plictisești, gândește cum să condimentezi lucrurile. Aruncă o vorbă în timpul conversației și vezi cum reacționează ceilalți.

Capricorn

Trebuie să iei măsuri majore astăzi pentru a-ți apăra poziția. Mentalitatea ta actuală te-a adus la un anumit punct și acum te confrunți cu nevoia de a-l apăra. Nu te lăsa fără luptă. 

Vărsător

Cu cât acționezi mai mult astăzi, cu atât este mai mare gaura pe care ți-o sapi singur. Te poți afla într-una din acele situații în care spui un lucru și apoi ești forțat să te explici ori să minți pentru a-ți apăra punctul de vedere. Ești apoi pus într-o poziție foarte vulnerabilă. Încearcă tot posibilul pentru a evita această capcană.

Pești

Gândești în concordanță cu grupul din care faci parte iar lucrul în echipă îți aduce satisfacții. Vei primi sprijin pentru munca ta. Ești diplomat și vezi ambele părți ale problemei. Deciziile tale sunt corecte și oneste.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop