x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 octombrie 2021. Unele zodii au probleme în dragoste

Horoscop zilnic, 26 octombrie 2021. Unele zodii au probleme în dragoste

25 Oct 2021   •   11:04
Horoscop zilnic, 26 octombrie 2021. Unele zodii au probleme în dragoste
Sursa foto: Hepta

Berbec

Vei primi un mail pasional sau un apel telefonic de la un iubit sau chiar de la un prieten. Acesta poate fi confuz sau trece prin stări sufletești chinuitoare. Fii bun cu el. Dacă te-ai gândit să scrii ceva, acum este momentul. Ai multă imaginație. 

Taur

Ești îngrijorat din cauza banilor. În plus, te poți despărți temporar de prietenul tău, ceea ce te aduce într-o dispoziție proastă. Soluția de moment este să fii ocupat pentru că așa va trece timpul mai repede. Relaxează-te seara. 

Gemeni

Un eveniment neașteptat te va determina să te desparți deocamdată de cineva apropiat. Confuzia creată în jurul acestui acestei întâmplări te va chinui și te face să te îndoiești de această persoană. Totodată, te gândești cum să-ți sporești veniturile dar nu lua acum o decizie. 

Rac

Simptomele ușoare de răceală vă pot afecta capacitatea de a vă îndrepta treburile astăzi. Ești o persoană activă, deci acest lucru ar putea afecta încrederea în sine și capacitatea de a face ceea ce vrei să faci. Supărările dincolo de controlul tău în cercul tău de prieteni ți-ar putea afecta și concentrarea. Nu te opri asupra lor. Dozați-vă cu suc și ceai și treceți peste zi.

Leu

Cineva special din viața ta este gelos pe prietenii tăi. Ai primit mai multe invitații de la aceștia. Poate că o idee bună ar fi să renunți la întâlniri pentru a fi alături de partener. În același timp, obiectivele și proiectele îți sunt blocate temporar și asta te frustrează. Ai răbdare. 

Fecioară

Vrei să-ți iei o zi liberă  dar trebuie să te ocupi de un plan creativ la care lucrezi de ceva timp. Însă acum nu poți să avansezi pentru că te tot gândești la problemele cu prietenii tăi, din cauza cărora ești supărat. Totuși, încearcă să te concentrezi pe lucrurile tale pentru a obține ce îți dorești.

Balanță

Te gândești la prieteni și membri ai familiei care locuiesc departe și te întrebi ce mai fac. Ești nostalgic după vremuri de mult trecute. Nu sta pe gândri. Sună-i. Vor fi bucuroși să audă de tine și te vei simți mai bine. Seara acordă o atenție celor pe care îi iubești și care locuiesc în apropiere.

Scorpion

Problemele legate de finanțele tale vor fi încurcate astăzi. Trebuie să primești niiște bani dar aceștia întârzie, ceea ce te frustrează. Astăzi însă nu este o zi bună pentru investiții. Nu dispera. Va veni și momentul potrivit. 

Săgetător

Problemele din ultimele zile cu prietenii și, eventual, cu un partener romantic te fac nesigur. Însă prietenii tăi nu și-au schimbat atitudinea față de tine. Încă țin la tine. Oricare ar fi fost problemele pe care le-ați avut, aceste vor trece.

Capricorn

Te-ai putea simți cam rău și asta înseamnă să-ți iei liber. Ar putea fi cam neplăcut deoarece te împiedică și să mergi la o întâlnire romantică. Ține-ți mintea ocupată cu activități care nu te obosesc fizic. Și ia niște vitamina C.

Vărsător

Te simți singur și ești supărat deoarece te-ai certat cu un prieten apropiat sau chiar cu iubitul. Îți este teamă că te-a uitat sau pur și simplu nu mai vrea să fie cu tine. Însă unii oameni pot fi pur și simplu ocupați. Sună-l. Va fi bucuros să te audă. 

Pești

Responsabilitățile de acasă îți pot apărea astăzi în minte și pot interfera cu alte obligații. Acest lucru ar putea provoca unele conflicte interioare, dar ai o viață personală și este important să ai grijă și de aceste lucruri. Supărările din cercul tău de prieteni te stresează. Dacă faci un efort pentru a echilibra lucrurile, vei reuși să rezolvi problemele.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic