x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 decembrie 2021. Taurii își idealizează prietenii. Leii pornesc pe un alt drum

Horoscop zilnic, 4 decembrie 2021. Taurii își idealizează prietenii. Leii pornesc pe un alt drum

03 Dec 2021   •   11:00
Horoscop zilnic, 4 decembrie 2021. Taurii își idealizează prietenii. Leii pornesc pe un alt drum
Sursa foto: Unsplash.com

Berbec

Sistemul tău de valori se va îndrepta spre spiritualitate și idealism astăzi. Treburile banale vor avea un nou sens pentru tine. Îți vei stabili niște obiective idealiste dar nerealiste în privința sănătății. Fă lucrurile pas cu pas, nu încerca să realizezi totul dintr-o dată.

Taur

Alți oameni sunt importanți pentru tine. Relațiile tale vor avea mai multă semnificație decât de obicei. Poți întâlni oameni interesanți și, dacă nu ai un partener, s-ar putea chiar să te îndrăgostești. Prietenii vechi și noi vor fi minunați. Relațiile romantice te încântă. Fă totuși un efort să vezi oamenii așa cum sunt cu adevărat.

Gemeni

O întâlnire de grup, spirituală sau metafizică, va avea loc la tine acasă în această seară. Intuiția, energia și imaginația sunt peste tot în jurul tău. Te vei apropia de cine dorești, fie că este prieten, iubit sau coleg. În seara asta scrie-ți gândurile și opiniile.

Rac

Participi la activități de grup spirituale, metafizice sau umanitare. Îți vei face prieteni noi. Dacă nu ai un partener, acum există șansa de a întâlni o persoană specială. Analizezi lucrurile prea mult, așa că seara fă exerciții de respirație pentru a te liniști înainte de culcare. 

Leu

Noile contacte de afaceri îți deschide alte oportunități în direcția artelor. Gândește-te serios la asta. Talentul tău trebuie valorificat. Sprijinul prietenilor va fi neprețuit.

Fecioară

Problemele spirituale vin astăzi în prim-plan. Vre să studiezi discipline metafizice. Prietenii vor să ți se alăture. Întâlnirile îți stimulează intelectul, imaginația și spiritul. La sfârșitul zilei, notează-ți gândurile. Fă o plimbare lungă pentru a-ți limpezi capul ca să poți dormi.

Balanță

Ești o persoană înclinată spre spiritualitate, dar astăzi mintea ta este în altă parte. Perspectivele și revelațiile te copleșesc și vre să le exprimi prin artă. Relațiile capătă o nouă aură karmică. Meditația te ajută să dai un sens lucrurilor. 

Scorpion

Alți oameni capătă o importanță deosebită astăzi. Romantismul este în mintea ta, fie în relații de prietenie sau parteneriate de afaceri. Interacțiunile tale sunt calde, cordiale și de susținere. Sentimentele romantice se apropie de intensitatea basmului. Fă efortul de a-i vedea pe toți așa cum sunt cu adevărat.

Săgetător

Încerci să-ți asiguri o anumită poziție în domeniul artistic. Este important să te gândești la toate dezavantajele fiecărei poziții înainte. Ceea ce crezi că ar putea fi perfect astăzi ar putea ascunde alte lucruri.

Capricorn

O poveste de dragoste nouă sau veche va avea o încărcătură spirituală care creează o legătură mai puternică între voi. Lucrările marilor maeștri din trecut, poate unii din ținuturi exotice, te inspiră. Spiritualitatea ar putea căpăta o nouă importanță pentru tine. Vrei să petreci timp meditând sau studiind. 

Vărsător

Visele și meditația vor scoate la iveală emoții adânc înrădăcinate din trecut, care ți-au blocat creșterea fără să vă dați seama. Atât căutarea, cât și iertarea pot căpăta o importanță nouă. Pasiunea romantică ar trebui este la cote maxime. 

Pești

Dacă nu ești implicat într-o relație, nu fi surprins dacă dragostea ta îți iese în cale astăzi. Chiar dacă ai un iubit, îți vei face un nou prieten. Întâlnești o persoană spirituală într-o mulțime de oameni. Nu sta în casă, chiar dacă vremea este mohotâtă. Du-te să vezi ce îți rezervă universul.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic