x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 decembrie 2021. Leii experimentează tehnologii noi. Capricornii fac planuri de viitor

Horoscop zilnic, 9 decembrie 2021. Leii experimentează tehnologii noi. Capricornii fac planuri de viitor

08 Dec 2021   •   12:10
Horoscop zilnic, 9 decembrie 2021. Leii experimentează tehnologii noi. Capricornii fac planuri de viitor
Sursa foto: Roksolana Zasiadko Unsplash.com

Berbec

Ești foarte inspirat astăzi. Imaginația, inovația și ingeniozitatea ta sunt la cote maxime.  Orice concepi sau descoperi te împinge în centrul atenției. Ești puțin stresat însă, așa că încearcă să rămâi calm.

Taur

Primești ajutor la un proiect, ceea ce te încurajează. Acesta este un moment excelent pentru a-ți prezenta munca. Te simți inovator și ar trebui să profiti la maximum de asta. S-ar putea să fii surprins de ceea ce realizezi.

Gemeni

Astăzi s-ar putea să găzduiești un fel de activitate de grup sau o întâlnire în casa ta. Participă mai multe persoane interesante. Unii au  idei bune. Este o zi bună și pentru câștiguri financiare fie personale, fie pentru o cauză care înseamnă mult pentru tine. Dacă strângerea de fonduri este o problemă, ar trebui să vii cu niște planuri grozave.

Rac

Primești apel telefonic de alertă de la o rudă sau un prieten apropiat. Ești mai bine pregătit decât de obicei pentru a ajuta pe cineva care are nevoie, dar încearcă să rămâi obiectiv. Persoana poate să exagereze situația sau să fie confuză. Poate fi dificil să separi fricile de realitate.

Leu

Experimentele cu computere sau alte tehnologii ar putea dezvălui un talent ascuns pe care nu știai că îl ai. Decide să lucrezi la dezvoltarea acestei abilități, deoarece ți-ar putea deschide oportuntăți de creștere a veniturilor. Prietenii te pot ajuta. 

Fecioară

Mintea ta merge cu o mie de mile pe oră. Diferite idei, interese, obiective și proiecte îți trec prin minte toată ziua. Scrie-le! Parcurge lista pentru a vedea ce idei sunt viabile, care sunt imediate și care pot aștepta. Fă o plimbare lungă înainte de culcare.

Balanță

Ocultismul, alchimia sau astrologia îți solicită interesul astăzi. Participi la o prelegere, la un atelier sau la un curs pe acest subiect. Mintea ta este ascuțită, așa că orice ai decide să studiezi, vei învăța mai repede și vei reține mai mult. Cititul, experiențele, meditația te învață multe acum. 

Scorpion

Prietenii implicați în arte și științe vor să se întâlnească astăzi pentru un brainstorming. Te simți inovator însă ai multe de făcut. Activitățile de grup sunt bune, în special cele care implică activități umanitare. Aceasta promite a fi o zi plină, stimulatoare. Nu încerca să faci prea multe și să te epuizezi.

Săgetător

Orice lucru care îți iese astăzi în cale este suspect. Nu ai încredere în motivele unei persoane care pune prea multe întrebări sau pare prea interesat de ceea ce faci. Nu este o zi bună pentru a începe noi proiecte. 

Capricorn

Ai o mulțime de planuri pentru viitor dar este dificil să decizi care dintre ele sunt mai realiste. Ești entuziast, așa că este o zi bună pentru a face planuri și a formula noi idei pentru proiecte creative.

Vărsător

O noapte de somn tulburat și vise ciudate te fac apatic și lipsit de motivație. Revino-ți! Apar oportunități de care vei dori să profiti. Nivelul tău de energie este variabil. Mănâncă sănătos și concentrează-te pentru a profita la maximum de energiile planetare.

Pești

Schimbările de dispoziție și micile distrageri iritante îț crează neînțelegeri cu partenerul. Comunicarea este tensionată. Cel mai bine este să ieși singur și să faci ceva distractiv. În felul acesta alungi toată energia negativă și revii la farmecul tău obișnuit. 

 

×