x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 octombrie 2021. Racii fac sport. Fecioarele dau petreceri

Horoscop zilnic, 9 octombrie 2021. Racii fac sport. Fecioarele dau petreceri

08 Oct 2021   •   12:12
Horoscop zilnic, 9 octombrie 2021. Racii fac sport. Fecioarele dau petreceri
Sursa foto: Unsplash.com

Berbec

Toate ar trebui să meargă bine pentru tine - dragoste, bani și carieră. Totuși, astăzi s-ar putea să te gândești la chestiuni educaționale, intelectuale și spirituale pe care ai dorit întotdeauna să le urmărești. Vrei să rezolvi tot dar nu te grăbi să iei o decizie. 

Taur

Cercetezi stocurile, investițiile financiare, economia pentru a-ți evaluat situația financiară. Te descurci bine, așa încât continuă. Vrei să găsești modalități de a-ți crește venturile. Informează-te și cere sfaturile specialiștilor. 

Gemeni

Un eveniment social care implică asociați de afaceri și prieteni îți va aduce noi idei. Vei descoperi alte oportunități la care n-ai fost atent până acum. Comunicarea este mai bună decât de obicei și te va apropia de ceilalți. 

Rac

Te simți alert, puternic și plin de energie și rezistență. Simțul tău de aventură este mare. Explorezi posibilitatea unei vacanțe interesante - rafting, drumeție pe munte sau altă aventură. Este o idee bună și ar trebui să faci mișcare mai mult timp. 

Leu

Relațiile intime te vor duce la mai multă implicare în relație. Comunicarea va fi mai bună, îții vei face planuri, obiective și idealuri împreună cu partenerul. Te simți puternic și încrezător, mai ales că stai bine și cu finanțele. Vrei o mașină nouă, să călătorești ori să cumperi artiicole de lux.

Fecioară

Fericirea domnește în casă. Poate veni cineva nou în vizită. Așteaptă-te la mulți musafiri și chiar la petreceri. Meditația și contemplarea ți-ar putea oferi inspirație pentru noi proiecte și petreci ceva timp căutând idei pentru rezolvarea lor. 

Balanță

Primești multe mesaje și apeluri interesante. Ai afaceri de rezolvat care implică documente și petreci timp făcând  comisioane. Te vei implica în activitățile  comunității. Nu te suprasolicita. 

Scorpion

Probabil că te descurci atât de bine din punct de vedere financiar, încât s-ar putea să fii un pic prea mulțumit. Cu toată munca grea pe care ai depus-o, simți că meriți niște recompense și decizi să mergi la cumpărături. Abține-te însă să cumperi lucruri de care nu ai nevoie. 

Săgetător

Energia și entuziasmul tău cresc pe măsură ce îți realizezi obiectivele. Te dedici muncii și vrei să avansezi. Vre să-ți extinzi orizonturile profesonale, intelectuale și spirituale. Plănuiești și să călătorești dar nu reușești să te decizi.

Capricorn

Ești neliniștit. Simți că trebuie să faci ceva dar nu ți-e clar ce anume. Ai o minte ascuțită, intuitivă și logică dar sunt prea mult opțiuni la orizont. Îți este greu să alegi. Odată ce te decizi, mergi înainte și vei reuși. 

Vărsător

Te gândești să intri într-un anumit tip de parteneriat de afaceri cu prietenii. Acesta este un moment bun, deoarece comunici foarte bine. va trebui să depui efort pentru a reuși. 

Pești

Ai muncit pentru a ți se recunoaște meritele ? Acum este momentul să vezi rezultatele. Ai lucrat din greu și realizările tale nu vor trece neobservate. Ve primi complimente și vei fi lăudat, iar acest lucru îți va da încredere în tine. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic