x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Previziunile lunii ianuarie 2022 pentru toate zodiile

Previziunile lunii ianuarie 2022 pentru toate zodiile

de Moira Dună    |    21 Dec 2021   •   17:49
Previziunile lunii ianuarie 2022 pentru toate zodiile
Sursa foto: Roksolana Zasiadko Unsplash.com

Berbec

Luna ianuarie va aduce câteva rezultate importante în diferite domenii. La locul de muncă vei progresa constant, obținând succesul dorit. Însă vor fi și conflicte, așa că este bine să eviți orice confruntare. Viața de familie va rămâne neplăcută, deoarece părinții pot avea probleme de sănătate ori vor fi neînțelegeri cu aceștia. Sunt probleme în casă și din cauza banilor. În schimb vei coopera bine cu frații sau surorile.

În iubire sunt necazuri în a doua parte a lunii. Resursele materiale vor crește pentru cei căsătoriți. Relația cu partenerul de viață este bună, plecați într-o călătorie. Totodată, puteți plănui să concepeți un copil. Trebuie să fii atent la propria sănătate, la accidente și s-ar putea chiar să suferi o intervenție chirurgicală. Din cauza obiceiurilor alimentare sunt posibile probleme cu stomacul. 

Taur

Vei avea schimbări majore în prima lună a anului. Poți fi promovat la serviciu ori vei fi obligat să-ți schimbi locul de muncă. Totodată, ai o atitudine arogantă. Așa că fii atent la comportament. Dacă ai o afacere se simți neliniștit din cauza unei perioade ușor nefavorabile. Pot exista unele argumente inutile între parteneri care să conducă la pierderi. Având în vedere viața de familie, prima săptămână a lunii va fi plină de griji și conflicte sau certuri cu frații și surorile. În același timp, și tatăl tău se poate confrunta cu probleme de sănătate, dar a doua săptămână va fi destul de confortabilă. Atmosfera fericită din familie îți va oferi liniște sufletească.

În dragoste lucrurile s unt bune dar cei căsătoriți se confruntă cu provocări. Este însă o perioadă bună pentru copiii tăi. Din punct de vedere financiar, luna ianuarie va fi o provocare pentru tine. S-ar putea să te confrunți cu o criză financiară de la începutul anului. Dar vei reuși să obții profituri din diverse surse în a doua jumătate a lunii și asta te va ajuta să depășești tot felul de dezechilibre bănești. Însă cheltuielile tale vor continua să crească și ar trebui să ai control asupra lor. Și la sănătate trebuie să fii atent, posibil să suferi de boli de sânge, tensiune arterială, infecții. 

Gemeni

Luna ianuarie va fi foarte valoroasă. Pe de o parte, cei asociați cu locuri de muncă vor obține rezultate mixte, iar cei care sunt în afaceri vor beneficia maxim de acest timp. Dacă ești angajat vei depune mai mult efort pentru a obține rezultatele dorite iar în a doua parte a lunii vei întâmpina obstacole care te vor nemulțumi. Vrei să-ți schimbi locul de muncă însă perioada este favorabilă promovărilor. Vei intra în contact cu unii dintre cei mai influenți oameni și vei stabili obiective profitabile pentru afacerea ta.

Această perioadă te va ajuta să menții o relație cordială cu partenerul tău de afaceri. Vor fi provocări în viața de familie și vei avea conflicte cu un membru al familiei. Mama ta ar putea avea probleme de sănătate. Cu tatăl tău relațiile vor deveni mai bune dar trebuie să fii atent în a doua parte a lunii. În plan sentimental, plănuiești o căsătorie. Dacă ai făcut deja acest pas, vei afla că un copil este pe drum însă apoi te vei certa din lucruri banale cu partenerul. Cheltuielile sunt cam mari în această perioadă dar și veniturile vor crește în mod neașteptat. Ai grijă la sănătate, consumă mai multe lichide și legume. 

Rac

Te confrunți cu probleme la locul de muncă, deoarece această perioadă este cea mai dificilă pentru angajați. Nu vei reuși să cooperezi cu colegii și cu persoanele mai în vârstă. Însă pentru cei care au afacerea lor, perioada este favorabilă. Poți să faci investiții. Neliniștea continuă din viața de familie îți va crește stresul mental și neliniștea în această lună. Acest lucru ar putea duce la un conflict cu membrii mai tineri ai familiei. Părinții tăi pot trece și prin probleme de sănătate.

Acest timp va fi însă cel mai potrivit pentru relațiile tale amoroase. Pe de o parte, relațiile neoficiale se vor bucura de înțelegere și iubire iar cei căsătoriți au parte de sprijinul partenerului. Însă te confrunți cu probleme financare deoarece nu reușești să scazi cheltuielile. Cu toate acestea, situația se va îmbunătăți în a doua jumătate a lunii. Când vine vorba de sănătate, va trebui să fii precaut toată luna. 

Leu

Luna ianuarie îți aduce multe schimbări majore. Pe de o parte, această perioadă va aduce succes pentru angajaț. Aceștia pot obține promovări și o creștere a salariului. Pe de altă parte, oamenii de afaceri vor avea rezultate medii. Fii foarte precaut cu adversarii tăi, deoarece aceștia vor încerca în mod activ să-ți facă rău. Cu toate acestea, pozițiile planetare de bun augur te vor ajuta să  câștigi.

Viața ta de familie va fi foarte liniştită. Va exista unitate și iubire reciprocă între membrii familiei, ceea ce îți va oferi pace. Cu toate acestea, trebuie să eviți să intri într-o ceartă cu frații tăi. Ianuarie va fi mai bună decât de obicei pentru chestiunile legate de dragoste. Pe de o parte, vei reuși să-ți îmbunătățești relația. Pe de altă parte, cei căsătoriți vor ajunge la iubirea partenerului lor de viață. Cu toate acestea, ar putea exista probleme cu iubitul sau partenerul tău de viață din când în când cu privire la unele neînțelegeri sau la deteriorarea sănătății acestua. În mod semnificativ, începutul lunii va fi slab din punct de vedere financiar. O creștere a cheltuielilor tale va duce la stres mental și criză financiară. Dar, în cele din urmă, vei reuși prin reducerea cheltuielilor extravagante. Vei putea chiar să economiseșt bani. S-ar putea să te confrunți cu unele probleme în ceea ce privește sănătatea. În special în această perioadă, vei suferi de probleme legate de stomac, intestinul gros și ochi, din cauza cărora va trebui să mergi la medic. Ți se recomandă să practici yoga și exerciții fizice, și să eviți mâncarea picante.

Fecioară

În special angajații vor obține rezultate pozitive la locul de muncă. Vei munci din greu și vei fi încurajat de colegii tăi. Daca esti asociat în afaceri, atunci aceasta perioadă va fi benefica și pentru tine. Vei avea succes în extinderea afacerii tale luând decizii importante.

Vei petrece timp cu membrii familiei tale, în special cu părinții și vei învăța câteva lucruri bune din experiența lor. Ai grijă de frații tăi deoarece aceștia ar putea trece prin probleme de sănătate. În dragoste ai probleme, așa că ai grijă să nu te cerți cu iubitul. Evită să vorbești prea mult și abține-te de la un limbaj urât. Cei căsătoriți vor avea dificultăți din cauza sănătății partenerului. Nici de probleme financiare nu ești ferit deoarece cheltuielile sunt cam mari. Însă în a doua jumătate a lunii vei câștiga mai mulți bani și vei putea să restitui un împrumut mai vechi. Sănătatea ta este bună însă ai grijă la mâncare. 

Balanță

Angajții vor avea rezultate bune la locul de muncă și vor avansa. Însă în a doua parte a perioadei vei fi distras. Dacă ai firma ta, îți poți extinde afacerea cu ajutorul strategiei și al marketingului adecvat. Te vei confrunta cu unele probleme în viața ta de familie. Aceasta va fi agitată toată luna și te vei simți neliniștit, în pofida faptului că ești acasă. Acest lucru va aduce o schimbare negativă în comportamentul tău. Prin urmare, nu folosi un limbaj urât cu niciun membru al familiei.

Această lună va fi mai bună decât de obicei în chestiuni legate de dragoste. Îți vei arăta dragostea față de partener și chiar plănuiești să te căsătorești. Pe lângă aceasta, cei care au intrat recent într-o relație de dragoste, ar trebui să evite să se certe cu partenerul lor, altfel va deveni dificil să rezolve problema. Această perioadă va fi bună pentru cei căsătoriți, dar problemele de sănătate ale soțului/soției îți vor afecta fericirea conjugală. Problemele tale legate de bani se vor rezolva. S-ar putea chiar să plănuiești să-ți investești banii. Ai probleme de sănătate în partea superioară a corpului tău. Gândește-te de două ori înainte de a mânca ceva și încearcă să te concentrezi mai mult pe activități fizice.

Scorpion

Ve obține roadele dorite în domeniul carierei. Veți câștiga respect, prestigiu sau recompensă la locul de muncă. Și chiar vei sprijinul seniorilor. Dar dacă ești asociat cu afaceri, te vei extinde prin investiții. În familie lucrurile lucrurile sunt armonioase, cu momente ocazionale stresante. Evită să reacționezi în grabă și încească să ajungi la concluzie numai după ce ați ascultat cu atenție membrii familiei.

Perioada este favorabilă relațiilor amoroase. Poți plănui să te întâlnești cu familia  prietenului, ceea ce îț va întări și mai mult relația. Cu toate acestea, ești sfătuit să iei orice decizie numai după ce ai înțeles comportamentul familiei tale. Nativii căsătoriți ar putea trece printr-o lipsă de fericire conjugală din cauza unor neînțelegeri. Luna va fi obișnuită din punct de vedere financiar. Angajații care lucrează vor experimenta o scădere a veniturilor dar își vor controla cheltuielile nedorite chiar de la început și vor evita astfel orice probleme financiare. Oamenii de afacer ar putea avea venituri bune. Sănătatea va fi bună, dar fii atent la tensiunea arterială, furuncule, vânătăi sau orice fel de accident.

Săgetător

Prima lună a anului 2022 se va dovedi a fi semnificativă pentru. Vei progresa în carieră, ceea ce te va ajuta să-ți redresezi starea precară anterioară. Totuși, te simți leneș și nu te poți concentra asupra muncii și să-ți atingi obiectivele la timp. Cu toate acestea, colegii și seniorii te vor sprijini și vei reuși să-ți crești veniturile. Întreaga lună va fi extrem de favorabilă pentru oamenii de afaceri deoarece vor obține profituri bune. S-ar putea chiar să pleci într-o călătorie de afaceri. Dar nu uitați să fii calm în timp ce vorbești cu partenerii și clienții.

În viața ta de familie vor fi probleme din cauza asprimii din vorbirea ta, astfel că s-ar putea să intri într-o ceartă sau în conflict cu un membru al familiei, împotriva voinței tale. Viața amoroasă va fi afectată deoarece te cerți cu partenerul și s-ar putea chiar să vrei să te desparți. După 16 ianuarie ănsă decidezi să vă rezolvați problemele. Cei căsătoriți vor avea parte de suișuri și coborâșuri. Vei avea ocazia de a petrece timp cu partenerul tău de viață. Veți fi văzut cumpărând și făcând planuri pentru un viitor mai bun împreună. Dar egoul tău va crește, ceea ce poate duce la conflicte. Din punct de vedere financiar, va trebui să fii atent. Totodată, suferi de probleme de sănătate, legate de picioare, ochi, gură sau dinți.

Capricorn

Vei munci din greu la serviciu, însă poți să pleci în străinătate, ceea ce îți va aduce succes în carieră. Va trebui să lucrezi la imaginea ta la locul de muncă. Dacă ești asociat în afaceri, vei avea un profit bun, în timp ce îți extinzi afacerea, ceea ce te va ajuta să scapi de toate problemele financiare.

Mediul familial va fi perturbat, iar stresul tău mental va crește. Te bucuri însă de ajutorul fraților tăi pentru a stabili un mediu liniștit acasă. Această perioadă va fi nefavorabilă pentru iubire. Te superi tare cu partenerul tău, așa că fii atent să nu te desparți. Cei căsătoriți au mult de lucru la serviciu, așa că nu petrec prea mult timp acasă. Veniturile și cheltuielile vor fi mai mari. Încească să economisești. Probleme de sănătate sunt minore. 

Vărsător

Luna aceasta va aduce schimbări minore, dar și majore. Angajații care lucrează trebuie să fie atenți la locul lor de muncă. Există șanse să intri într-un conflict cu un coleg, care îți va afecta negativ imaginea. Așadar, încearcă să menții cât mai mult posibil o relație bună. Pe de altă parte, vei obține venituri bune. Îți poți extinde imaginea dacă muncești din greu. 

S-ar putea să fii nevoit să faci față unor provocări în viața de familie. Din cauza stării slabe de sănătate a părinților tăi sau a altor membri ai familiei, armonia va fi perturbată și nu poți controla situația, deși încerci. S-ar putea chiar să intri într-un conflict cu frații tăi din cauza unor probleme, așa că încearcă să eviți o astfel de situație. În dragoste lucrurile sunt bune, ai parte de romantism. Însă după 16 ianuarie se va isca un conflict între voi. Cei căsătoriți se bucură de viața conjugală toată luna, dar după data de 14, ar putea apărea conflicte cu partenerul tău de viață. Totuși, această perioadă va fi bună pentru copiii tăi. Îți vor crește cheltuielile acestora, ceea ce îți va aduce necazuri. Deci, nu cheltui banii pe lucruri inutile. Cheltuielile tale crescute s-ar putea să-ți provoace stres în a doua jumătate a lunii, așa că avi grijă. În ceea ce privește sănătatea, fii atent!

Pești

Luna aceasta va fi o aventură. Vei obține un succes imens în cariera ta. Odată cu aceasta, îți vei îmbunătăți relația cu seniorii și vei fi promovat. Și dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă, vei fi favorizat. Dacă ai o afacere, vei câștiga profituri bune.

Sănătatea părinților tăi se va îmbunătăți, precum și mediul familial. Dar tatăl tău s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate după 16 ianuarie. Așadar, ai grijă de ei și consultați un medic bun atunci când este necesar. Lucrurile sunt favorabile în iubire și în viața conjugală. Vei cuceri inima iubitului tău cu natura ta fermecătoare și discuțiile dulci, ceea ce va crește dragostea și romantismul în relația ta și unii nativi ar putea chiar să plănuiască să plece într-o călătorie. Dar după jumătatea lunii ianuarie, schimbările de poziție planetară ar putea da naștere unui conflict între îndrăgostiți, așa că fiți atenți. Ianuarie va fi cea mai favorabilă pentru nativii căsătoriți. Partenerul tău de viață te va sprijini în mod deschis și ai putea să discuti și să iei o decizie cu privire la chestiuni importante de familie î. Luna aceasta va fi bună și din punct de vedere financiar. Fie că ești om de afaceri sau angajat, îți vei crește veniturile. Nativii care au vrut să facă investiții vor reuși pe termen lung. Angajaților le va crește salariul. Interesele tale religioase te vor face să cheltuiești niște bani pe activități religioase în acest timp. Ai mici probleme de sănătate, suferi de dureri de spate, dureri de gambe sau probleme latente legate de boli.

×
Subiecte în articol: horoscop ianuarie