x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Nick Kyrgios, testat pozitiv la COVID-19, cu o săptămână înainte de Australian Open

Nick Kyrgios, testat pozitiv la COVID-19, cu o săptămână înainte de Australian Open

10 Ian 2022   •   12:00
Nick Kyrgios, testat pozitiv la COVID-19, cu o săptămână înainte de Australian Open

Participarea jucătorului australian Nick Kyrgios la primul Grand Sam al anului, de la Melbourne, a fost pusă sub semnul întebării după ce a anunțat luni că contractat COVID-19. El s-a retras luni de la Sydney Tennis Classic, cu câteva ore înainte de meciul său împotriva italianului Fabio Fognini.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani s-a retras săptămâna trecută de la Melbourne Summer Set din cauza unei boli misterioase care i-a declanșat astmul.

Numărul 114 mondial, Kyrgios nu a fost depistat cu Covid-19 la momentul respectiv, dar luni a confirmat că a contractat virusul.

Australian Open începe pe 17 ianuarie, ceea ce îi oferă doar o săptămână pentru a se recupera și a fi autorizat să revină.

„Vreau doar să fiu deschis și transparent cu toată lumea, motivul pentru care a trebuit să mă retrag de la Sydney este că am fost testat pozitiv pentru COVID", a postat Kyrgios pe Instagram.

„Mă simt sănătos în acest moment, fără simptome. Le doresc tuturor tot binele din lume și să rămână în siguranță acolo unde puteți. Dacă totul merge bine, ne vom vedea cu toții la Australian Open".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nick kyrgios