x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Sponsorul naționalei României de fotbal îi răspunde antrenorului Islandei: berea e pregătită! Mesajul a fost postat lângă stadionul din Skopje în limba islandeză

Sponsorul naționalei României de fotbal îi răspunde antrenorului Islandei: berea e pregătită! Mesajul a fost postat lângă stadionul din Skopje în limba islandeză

14 Noi 2021   •   10:43
Sponsorul naționalei României de fotbal îi răspunde antrenorului Islandei: berea e pregătită! Mesajul a fost postat lângă stadionul din Skopje în limba islandeză

Cu doar o zi înainte de meciul dintre Macedonia de Nord și Islanda, un panou publicitar amplasat chiar lângă stadionul din Skopje anunță în limba islandeză:

“Dragă Arnar Vidarsson, berea e pregătită!”.

Mesajul, pus la cale de către Timișoreana, sponsorul oficial al naționalei României de fotbal, vine ca un răspuns pe cât de amuzant pe atât de serios la declarația antrenorului Islandei, care a spus: “Obținem un rezultat bun în Macedonia, mă întorc și îmi cumpărați o bere”. O zi mai târziu, 3 astfel de panouri îi așteptau deja pe jucătorii Islandezi, pe drumul de la hotelul la care au fost cazați și până la stadionul din Skopje.

Și chiar dacă totul a început ca o glumă, sponsorul naționalei îi promite antrenorului islandez nu doar o bere simbolică, ci bere pentru tot anul, așa cum merită sărbătorită o calificare mult așteptată. Arnar Vidarsson, ai legătura!

 

Meciul Macedonia de Nord - Islanda, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale, se dispută duminică, de la ora 19:00.Partida se dispută de la aceeași oră cu meciul României din Liechtenstein și îi poate duce pe ”tricolori” la baraj.

Concret, dacă Islanda câștigă sau obține un punct și România câștigă la Vaduz, selecționata lui Mirel Rădoi va încheia grupa pe locul doi și va merge la primul baraj de calificare la Cupa Mondială.

×
Subiecte în articol: timisoreana