x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Clubul de fotbal Universitatea Cluj are un nou manager general

Clubul de fotbal Universitatea Cluj are un nou manager general

01 Dec 2021   •   16:15
Clubul de fotbal Universitatea Cluj are un nou manager general
Sursa foto: pixabay.com

Clubul de fotbal Universitatea Cluj are un nou manager general în persoana fostului jucător Andrei Cordoș, anunță gruparea din Liga a II-a.

"Andrei Cordoş se alătură familiei Universităţii Cluj, fostul fundaş central al formaţiei noastre fiind noul manager general al clubului. Cariera de jucător a lui Andrei Cordoş a început sub alb şi negru, primii paşi în fotbal la nivel de juniori fiind făcuţi la academia lui 'U'. În sezonul 2006/2007, el a îmbrăcat pentru prima dată tricoul echipei mari la vârsta de 18 ani, debutând într-un meci câştigat de 'studenţi' cu 6-0 pe terenul celor de la Bihorul Beiuş. În acea stagiune, Andrei a avut o contribuţie importantă la promovarea echipei în Liga I, fiind om de bază cu 23 de prezenţe şi un gol marcat. A evoluat timp de patru ani pentru 'U', perioadă în care a fost convocat la naţionala de tineret a României. În 2009, fundaşul clujean pleca de pe 'Ion Moina' şi semna în Italia, cu Frosinone. Andrei a revenit la 'U' în 2017 şi a pus umărul la promovarea echipei din al treilea eşalon în liga secundă. În total, acesta a strâns 120 de meciuri în alb şi negru, marcând de şase ori", se arată în comunicat.

Acesta are 33 de ani și s-a retras la 1 ianuarie 2020. A jucat la 10 cluburi de fotbal, respectiv: Universitatea Cluj, Frosinone, FCM Târgu Mureş, FC Vaslui, FC Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoşani, Maziya, Luceafărul Oradea şi Zalgiris Vilnius.

 

×
Subiecte în articol: andre cordos unverstatea cluj