x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rednic (Dinamo):Am pierdut derby-ul cu FCSB, avem şansa să ne reabilităm în cel cu Rapid

Rednic (Dinamo):Am pierdut derby-ul cu FCSB, avem şansa să ne reabilităm în cel cu Rapid

22 Oct 2021   •   15:01
Rednic (Dinamo):Am pierdut derby-ul cu FCSB, avem şansa să ne reabilităm în cel cu Rapid

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa a pierdut primul derby al sezonului, cel cu FCSB, dar acum are şansa să se reabiliteze în faţa suporterilor printr-o victorie în partida cu Rapid de sâmbătă seara.

"Urmează un meci important cu o echipă care vine după un rezultat nu bun, ci foarte bun (n.r. - victoria cu 2-0 a echipei Rapid cu CFR Cluj). Şi nu doar rezultatul a fost bun, ci şi jocul arătat de Rapid cu CFR. Aşa că e clar că va fi un meci dificil pentru noi. Fiecare derby este o şansă pentru mine şi pentru jucători să demonstrăm că avem valoare şi că merităm să fim la Dinamo. Pentru că ştim ce înseamnă un derby pentru suporteri. Cel cu FCSB l-am pierdut, dar acum avem o şansă cu Rapid să ne reabilităm. Pentru mine nu contează numele jucătorilor, mâine vreau să văd o echipă în teren, vreau să văd o atitudine pozitivă. Eu am jucat la Rapid, am antrenat acolo, ştiu ce înseamnă. Este o echipă de moral, o echipă susţinută de suporteri. Au jucători cu experienţă, jucători care pot face diferenţa şi sunt foarte periculoşi la fazele fixe. Joacă bine pe contraatac, se apără de asemenea foarte bine. Au jucat acum (n.r. - cu CFR Cluj) cu trei fundaşi centrali şi nu cred că vor schimba sistemul. Noi nu avem alternative în situaţia noastră, trebuie să abordăm jocul pentru a câştiga cele trei puncte", a afirmat el.

 FC Dinamo întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:30, pe teren propriu, formaţia FC Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a a Ligii I. 

×
Subiecte în articol: mircea rednic