x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Surpriză de proporții în Cupa României. CSO Filiași elimină pe FC Hermanstadt și trece în sferturi

Surpriză de proporții în Cupa României. CSO Filiași elimină pe FC Hermanstadt și trece în sferturi

26 Oct 2021   •   18:28
Surpriză de proporții în Cupa României. CSO Filiași elimină pe FC Hermanstadt și trece în sferturi

Echipa de liga a 3-a CSO Filiași s-a calificat marți în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a eliminat în optimi pe FC Hermanstadt, după executarea loviturilor de departajare. Portarul Florin Șerban a apărat trei lovituri de departajare.

După 90 de minute, cele două echipe erau la egalitate, 1-1.

Sibienii au deschis scorul cu golul marcat de Sântean, încă din minutul 3. Gazdele au egalat, puțin înainte de pauză, prin Rogoveanu, în minutul 44.

În prima repriză de prelungiri, Popescu a pus din nou echipa oaspete în avantaj, în minutul 107, dar Filiași a egalat în minutul 118, prin Crețu.

Loviturile de departajare i-au avut în prim plan pe portarii Florin Șerban și Vlad Muțiu, fiecare apărând câte două execuții, la capătul primei serii de câte 5.

Șerban a mai respins o lovitură, cea de a șasea a oaspeților, în timp ce gazdele au marcat ultima lovitură, prin Andrei Șerban, calificând astfel echipa de liga a 3-a în sferturile de finală ale competiției.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cupa romaniei