x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Atacantul Barcelonei, Kun Aguero, s-ar putea retrage din fotbal

Atacantul Barcelonei, Kun Aguero, s-ar putea retrage din fotbal

13 Noi 2021   •   10:05
Atacantul Barcelonei, Kun Aguero, s-ar putea retrage din fotbal

Fotbalistul argentinian Sergio Aguero s-ar putea retrage din fotbal din cauza aritmiei cardiace maligne. Condiţiile fizice ale atacantului Barcelonei par să nu îi dea nicio speranţă de revenire pe teren.

Argentinual Sergio Kun Aguero, 33 de ani, s-ar putea retrage din fotbal. Potrivit Radio Catalunya, aritmia care l-a obligat pe atacantul argentinian să se oprească ar fi mai gravă decât se aştepta, motiv pentru care fostul star de la Manchester City şi de la Atletico Madrid s-ar putea retrage definitiv.

Pe 30 octombrie, Sergio Aguero s-a oprit în timpul meciului dintre Barcelona şi Alaves, când a simţit o durere în piept. După ce a cerut schimbarea, a ajuns la spital pentru analize, iar acestea au scos în evidenţă o situaţie de ţinut sub control.

FC Barcelona a comunicat indisponibilitatea atacantului pentru cel puţin trei luni, pentru a-şi evalua tratamentul şi pentru recuperare.

În fotbalul de astăzi, afecţiunile cardiace sunt tratate cu o atenţie din ce în ce mai mare, pentru a evita noi şocuri precum cel al lui Christian Eriksen de la Campionatul European.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Kun Aguero