x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cu Tătărușanu titular, AC Milan a învins AS Roma, în derby-ul Italiei. Ibrahimovic la golul 400

Cu Tătărușanu titular, AC Milan a învins AS Roma, în derby-ul Italiei. Ibrahimovic la golul 400

01 Noi 2021   •   08:40
Cu Tătărușanu titular, AC Milan a învins AS Roma, în derby-ul Italiei. Ibrahimovic la golul 400
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

AC Milan rămâne neînvinsă în Serie A și e pe locul 2 în clasament, la egalitate cu Napoli. Rossoneri au câștigat duminică seara în deplasare la AS Roma, scor 1-2, Ibrahimovic marcând la 40 de ani cel de al 400-lea său gol la nivel de echipe de club, cu o execuție de manual, din lovitură liberă.

AS Roma – AC Milan s-a încheiat duminică cu scorul de 1-2 (0-1). Ciprian Tătărușanu a fost titular și a avut o prestație apreciată, după ce și-a salvat echipa în mai multe rânduri de la primirea unui gol.

Vedeta serii a fost suedezul Zlatan Ibrahimovic, care la vârsta de 40 de ani a marcat golul cu numărul 400 din carieră la nivel de jocuri din campionat și cel de al 150-lea reușit în serie A.

Ibrahimovic a maract un gol surprinzător, din lovitură liberă, în minutul 26, cu un șut năprzanic, pe jos, pe lângă zid, în rădăcina bării porții lui Patricio.

După gol, fanii lui AS Roma au scandat cuvinte jignitoare la adresa lui, care l-au determinat pe suedez să le răspundă cu gesturi de încurajare, cerând ca fanii Romei să strige mai tare. Pentru aceste gesturi, arbitrul i-a acordat cartonaș galben.

Tot Ibrahimovic a scos și lovitura de pedeapsă, din care Kessie a marcat golul de 0-2 (min. 57), după ce suedezului i-a fost anulat un gol, marcat din offside.

În minutul 66, AC Milan a rămas în 10 oameni, după ce Hernandez a primit al doilea cartonaș galben, moment din care AS Roma s-a mutat îm jumătatea de teren adversă, Ciprian Tătărușanu având 3-4 intervenții salvatoare, ultima chiar în minutul 90+5, când a scos in extremis șutul lui Perez.

Roma a marcat totuși în minutul 90+3, prin El Shaarawy, cu un șut din interiorul careului.

AS Roma rămâne pe locul 4 în Serie A, cu 19 puncte, în timp ce rossoneri sunt pe locul 2, cu 31 de puncte, la egalitate cu Napoli, care e pe primul loc.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ac milan