x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Simona Halep: A fost unul dintre cele mai bune meciuri de la revenirea după accidentare

Simona Halep: A fost unul dintre cele mai bune meciuri de la revenirea după accidentare

27 Oct 2021   •   20:00
Simona Halep: A fost unul dintre cele mai bune meciuri de la revenirea după accidentare

Jucătoarea de tenis Simona Halep (18 WTA) a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă online susţinută după ce a învins-o pe Gabriela Ruse cu 6-1, 6-2, în prima rundă a turneului Transylvania Open, că acesta a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale sale de la revenirea după accidentarea la gambă.

"A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale mele de la revenire. Azi am servit cel mai bine de la revenire, poate nici înainte nu serveam atât de puternic. Returul a fost de asemenea foarte bun... Cu siguranţă a fost unul dintre cele mai bune meciuri de la revenirea după accidentare. Am scăpat de frica de după accidentare. La început îmi era frică să alerg, îmi era frică să fac opririle de care am nevoie atunci când joc pe hard. Dar acum nu mă mai gândesc la asta şi se vede cred. Mă duc fără niciun gând negativ spre minge, alerg după fiecare. Chiar pot să spun că parcă nici nu existat acea accidentare. Am reuşit să elimin tot negativul, toată teama, acum mă simt bine. Şi faptul că pot să fac tot ce vreau pe teren îmi dă o linişte foarte mare. Simt că progresez de la zi de zi. Nu am un obiectiv anume, vreau doar să fiu 100% la începutul anului viitor", a afirmat ea. .

"O sfătuiesc pe Gabi să muncească în continuare să nu lase munca mai moale. Chiar dacă a ajuns în top 100, să nu se oprească şi să urce cât mai mult. Aşa că singurul sfat al meu este muncă multă... acesta este de altfel şi principiul meu în viaţă şi în sport", i-a transmis Halep adversarei sale din primul tur, Gabriela Ruse.


Jucătoarea română a avut un mesaj şi pentru fanii care nu au putut fi prezenţi în tribune ca urmare a restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus.

"Suntem toţi trişti pentru că fanii nu pot veni aici, în tribune. De fiecare dată este o atmosferă incredibilă aici, la Cluj. Dar eu le transmit toate cele bune şi să trecem împreună cu bine peste această perioadă grea pentru toată lumea. Eu cred că vom reveni la normal cât de curând şi o să putem să ne bucurăm în continuare împreună de tenis, pentru că nu am de gând să mă las, vreau să mai joc", a mai afirmat ea.

Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse cu 6-1, 6-2, miercuri, în al doilea duel integral românesc din cadrul turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250), care are loc în BT Arena din Cluj-Napoca şi e dotat cu premii totale de 235.238 de dolari.

 

×
Subiecte în articol: simona halep