x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Simona Halep s-a antrenat alături de Ashleigh Barty, la Melbourne, înaintea Australian Open

Simona Halep s-a antrenat alături de Ashleigh Barty, la Melbourne, înaintea Australian Open

30 Dec 2021   •   12:40
Simona Halep s-a antrenat alături de Ashleigh Barty, la Melbourne, înaintea Australian Open
Sursa foto: Hepta

Fostă finalistă la Australian Open, Simona Halep se află deja la antipozi, unde se pregătește pentru primul Grand Slam al anului, care va debuta peste trei săptămâni. Ea a posta pe Twitter imagini de la antrenamente și o fotografie în care apare alături de Ashleigh Barty și stafful ei.

Simona Halep a avut parte de un sezon 2021 dificil, ea fiind nevoită să se recupereze timp de trei luni din cauza unei rupturi musculare la gambă, suferită la Openul Italiei, în luna mai. Aflată acum pe locul 20 în lume, vicecampioana de la Australian Open 2018 speră să înceapă sezonul 2022 într-un mod pozitiv.

Ea a postat pe Twitter o înregistrare video în care se antrenează la Melbourne, cu textul:

"Ne-am întors în Melbourne. Salutare, nou sezon".

La câteva ore după aceea, ea a mai postat și o poză în care apare în mijlocul terenului de la Rod Laver Arena, alături de lidera mondială Ashleigh Barty. Fotografia este însoțită de textul: „E întotdeauna o plăcere să împart terenul de tenis cu tine @ashbarty și mai ales pe @RodLaverArena”.

Halep a pierdut finala în fața lui Caroline Wozniacki la ediția din 2018 și de atunci a ajuns în în turul al patrulea, semifinale și, respectiv, sferturi de finală.

Simona Halep și-a adjudecat cele două titluri de Grand Slam din carieră în urma acelei înfrângeri din finala de la Melbourne, câștigând Roland Garros imediat după, în 2018, și Wimbledon în 2019.

Fanii din întreaga lume ai româncei au reacționat imediat cu mesaje de încurajare:

„Cu siguranță vei câștiga un turneu major anul acesta”, a scris o susținătoare din Marea Britanie, în timp ce un fan român i-a transmis: „Mult succes Simona. Eu zic că 2022 e anul tău.”

Un alt susținător, de data aceasta din Sri Lanca i-a dorit Simonei Halep mult noroc la tragerea la sorți, iar o suporteră spaniolă a scris: „Super, îmi place cum joci. Îți doresc toate cele bune.”

„Hai Simona, încă un titlu... de data aceasta și ca soție”, a mai scris un fan din Florida, Statele Unite.

Primul Mare Grand Slam al anului, Australia Open, începe pe 17 ianuarie.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Simona Halep