x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Simona Halep s-a calificat în sferturi la Transylvania Open

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Transylvania Open

28 Oct 2021   •   19:55
Simona Halep s-a calificat în sferturi la Transylvania Open
Sursa foto: Hepta

Cu toate că s-a confruntat cu dureri serioase de spate, Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de tenis Transylvania Open, învingând-o, joi seara, în optimi, pe rusoaica Varvara Graceva (81 WTA).

Simona Halep s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-2, după doar o oră și 14 minute de joc.

La jumătatea primului set, Halep a făcut o mișcare bruscă ce i-a provocat dureri mari la spate. Cu toate acestea, favorita numărul 1 a continuat să lupte și a câștigat setul cu 6-4, după care a cerut o pauză medicală, fiind necesară intervenția fizioterapeutului.

În ciuda faptului că durerile nu au trecut, Simona Halep a făcut un set doi impecabil, câștigat categoric cu 6-2.

La interviul de după meci, ea a confirmat că i s-a blocat spatele, nu s-a mai putut mișca sau apleca și a avut dureri foarte mari. Ea a spus că a mai trecut prin astfel de situații, știa cât poate rezista, așa că s-a mobilizat, a ignorat durerea și a continuat.

„Am vrut să continui, am vrut să câștig, nu șiu cum am reușit, dar mă bucur, pentru că acesta e principiul meu de bază, nu renunța niciodată. Am simțit că fiind acasă, trebuie să lupt mai mult.”, a spus Simona Halep, în admirația Alexandrei Dulgheru, care i-a luat interviul.

În sferturile de finală de la Transylvania Open se va disputa încă un duel 100% românesc, Simona Halep urmând să o întâlnească pe Jaqueline Cristian.

Vorbind despre acest meci, Simona Halep a mai spus: „E întodeauna dificil să joci împotriva unei compatrioate, dar mă voi concentra doar asupra jocului meu și asupra a ceea ce am de făcut.”

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: simona halep