x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Siimona Halep își DEZVĂLUIE planurile de viitor. Ce va face în următorii ani

Siimona Halep își DEZVĂLUIE planurile de viitor. Ce va face în următorii ani

25 Oct 2021   •   17:12
Siimona Halep își DEZVĂLUIE planurile de viitor. Ce va face în următorii ani
Sursa foto: Hepta

Simona Halep a anunțat că intenționează să mai joace în circuitul profesionist de tenis aproximativ trei ani și se pregătește să devină mai agresivă în timpul partidelor. Ea a mai spus că restricțiile din timpul pandemiei nu o mai deranjează.

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul conferinței de presă care a fost organizată luni, la Cluj-Napoca, în cadrul turneului de tenis Transylvania Open WTA 250.

Simona Halep a spus că vede ultimele meciuri din acest an drept un bonus deoarece revine după o accidentare gravă și a dezvăluit că vrea să mai joace în circuitul profesionist încă doi, trei ani.

„Nu simt presiune din afară, nu simt presiune nici din partea mea anul acesta a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus... Am șansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul acesta... Mai am de jucat doi, trei ani, cu siguranță voi juca (la Transylvania Open-n.r.) dacă voi fi aptă”, a declarat Simona Halep.

Jucătoarea de tenis a anunțat că anul viitor va încerca să joace mai agresiv.

„Ne gândim un pic la cum am jucat în 2013, jucam mai agresiv, o să adaptez la ce am jucat până acum, dar vreau să progresez, să lucrez la agresivitate un pic de la o săptămâna la alta intră în mine acest joc.... terminăm turneele de anul acesta și vom face un plan”, a mai spus tenismena.

Halep a dezvăluit faptul că s-a obișnuit cu restricțiile din timpul pandemiei și că acestea nu-i afectează performanța.

„Este un mod de a trăi, fiind vaccinată nu am prea multe reguli, trebuie doar să mă testez, acum mi se pare că este un mod de a trăi și l-am acceptat”, a explicat Halep.

Simona Halep, numărul 18 mondial, va juca marți cu Gabriela Ruse, ocupanta locului 85 mondial. Halep și Ruse au făcut pereche în proba de dublu de la turneul Indian Wells.

Mediafax

×
Subiecte în articol: simona halep