x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Celebrul magazin Selfridges din Londra va fi transformat într-un complex cu hotel şi apartamente

Celebrul magazin Selfridges din Londra va fi transformat într-un complex cu hotel şi apartamente

31 Dec 2021   •   21:00
Celebrul magazin Selfridges din Londra va fi transformat într-un complex cu hotel şi apartamente

Decizie istorică: celebrul magazin Selfridges din Londra va fi transformat într-un complex cu hotel şi apartamente de către noii proprietari, un consorţiu thailandez-austriac, anunță Ziarul Financiar.

Noii proprietari ai celebrului magazin Selfridges din Londra plănuiesc să dezvolte un hotel de lux şi apartamente în contextul unui plan prin care încercă să readucă pe culmile succesului magazinul de referinţă situat pe Oxford aStreet, conform unui executiv din cadrul grupului austriac Signa, citat de FT și ZF.

Austriecii de la Signa şi thailandezii de la Central au cumpărat brandul britanic Selfridges de la familia Weston. Noii proprietari vor să revitalizeze şi componenta de food din cadrul brandului Selfridges, utilizând experienţa deja existentă în businessuri precum KaDeWe şi Globus – deţinute tot de cele două grupuri.

Dezvoltarea hotelului şi a apartamentelor va aduce o apreciere în valoare a businessului pentru noii proprietari, a explicat Dieter Berninghaus, preşedintele executiv al Signa.

„Preţul de achiziţie (n.r: 4 miliarde de lire sterline) abia reflectă evaluarea clădirilor principale Selfridges şi potenţialul acestora pentru retail”, a adăugat el.

Parteneriatul dintre experienţa de real estate a Signa şi cea de retail a Central este o combinaţie neobişnuită, dar datează deja de câţiva ani.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: selfridges