x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Italian, ucis la ordinul soției românce cu 32 de ani mai tânără, pe care o salvase din bordel

Italian, ucis la ordinul soției românce cu 32 de ani mai tânără, pe care o salvase din bordel

03 Noi 2021   •   08:32
Italian, ucis la ordinul soției românce cu 32 de ani mai tânără, pe care o salvase din bordel
Sursa foto: Lucian Alecu

O româncă în vârstă de 32 de ani a fost condamnată la închisoare, după ce și-a pus amantul să-l ucidă pe soțul său, un italian de 64 de ani. Femeia, care fusese luată de italian dintr-un bordel pe când avea 19 ani, susține că n-a mai suportat bătăile, informează www.stiridiaspora.ro

Nicoleta Postolici  şi-a tocmit amantul şi un prieten al acestuia ca să îi bată soţul, care o bătea constant. Bărbatul suspecta că nevasta îl înşeală şi chiar că fetiţa pe care o au ar fi fost făcută cu amantul. Judecătorii i-au condamnat la ani grei de închisoare.

Tribunalul Galaţi a condamnat-o pe Nicoleta Postolici la 20 de ani de închisoare pentru instigare la omor calificat, o pedeapsă similară fiind aplicată şi unuia dintre complicii săi, George Andrei Huţănaşu (22 de ani), pentru omor calificat. Al doilea complice, Adrian Bogdan Chirvăsuţă (22 de ani), a primit 10 ani de închisoare tot pentru omor calificat. Decizia instanţei, pronunţată pe 1 noiembrie, nu este definitivă, potrivit Adevărul.

Crima a fost comisă în seara de 30 decembrie 2019 în localitatea Buciumeni, din judeţul Galaţi.

Nicoleta Postolici şi Mario Monaco  erau împreună de 12 ani, de când ea avea 19 ani. Potrivit martorilor, până să-l cunoască pe italian, femeia a practicat prostituţia în Tecuci (judeţul Galaţi) şi în Italia. Italianul s-a îndrăgostit de ea şi a scos-o din lumea sordidă în care trăia, ba chiar la un moment dat s-au căsătorit.

Italianul a luat-o razna și a devenit foarte gelos

 După cum spun vecinii, lucrurile au început să o ia razna între cei doi în vara anului 2019, când Nicoleta Postolici şi-ar fi făcut un amant de 21 de ani în localitatea ei natală Buciumeni, unde locuia de ceva timp cu italianul.

O serie de martori din sat spun că scandalurile dintre ea şi Mario Monaco ar avea la origine gelozia acestuia, care ar fi acuzat-o de infidelitate, dar şi de faptul că fetiţa de doi ani pe care cei doi o au ar fi, de fapt, făcută cu amantul.

Mai multe persoane din anturajul celor doi au declarat că italianul ar fi lovit-o pe femeie de mai multe ori, lucru care a determinat-o să îi tocmească pe cei doi bărbaţi, cu 2.500 de lei, pentru a-l bate pe soţul ei.

Planul era să îi aplice doar o corecţie italianului, dar lucrurile au scăpat de sub control şi bărbatul de 64 de ani a decedat la scurt timp după ce a fost lovit în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele.

×