x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sute de imobile din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură

Sute de imobile din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură

10 Ian 2022   •   12:20
Sute de imobile din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură

Peste 600 de imobile din Capitală nu au căldură, transmite Termoenergetica.

În Sectorul 1 sunt afectate de oprirea apei calde şi a căldurii 78 de blocuri/imobile din cauza unor avarii la circuitul primar, pe str. Barbu Lăutaru sau la furnizorul de gaze, pe str. Someşul Rece. Pentru alte 79 de imobile din Aviaţiei furnizarea apei calde și căldurii sunt deficitare.

În Sectorul 2 nu au apă caldă 9 blocuri de pe str. Carei şi Bld. Basarabia din cauza lucrărilor de înlocuire a unei vane în punctul termic. La 132 de blocuri sau imobile sunt deficienţe la furnizarea agentului termic.

În Sectorul 3 au fost oprite apa caldă sau încălzirea la 109 blocuri pe Bld. Octavian Goga, Cal. Călăraşi, Bld. Theodor Pallady, Cal. Vitan, Bld. 1 Decembrie, ca urmare a lucrărilor de remediere a avariilor în punctele termice sau pe reţele.

În Sectorul 5 sunt avarii la reţeaua secundară care au provocat oprirea apei calde și încălzirii pentru 228 de blocuri/imobile pe str. Mărgeanului, Şos. Alexandria, Şos. Sălaj, Cal. Ferentari, Bld. Naţiunile Unite.

În Sectorul 6 este oprită apa caldă la 26 de blocuri, în urma unor avarii pe str. Romancierilor, Bld. Timişoara, Bld. Iuliu Maniu. 

×
Subiecte în articol: apa calda căldură capitala