x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav la punctul de trecere a frontierei Nădlac: trei persoane au murit, una este rănită

Accident grav la punctul de trecere a frontierei Nădlac: trei persoane au murit, una este rănită

15 Ian 2022   •   08:55
Accident grav la punctul de trecere a frontierei Nădlac: trei persoane au murit, una este rănită
Sursa foto: Foto ISU Arad

Trei persoane au murit după ce mașina în care se aflau a intrat sub un tir. A patra victima este transportată la spital. Accidentul s-a produs pe Autostrada A1 la Nădlac.

Potrivit autorităților, un autoturism a intrat sub un TIR, la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară. Accidentul a avut loc pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, județul Arad.

În urma impactului trei persoane au murit, iar una se află în ambulanță, primind îngrijiri medicale și fiind transportată către spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a trimis la faţa locului un echipaj de descarcerare, un echipaj de stingere şi două echipaje SMURD. Trei victime au fost găsite încarcerate şi decedate - un bărbat şi două femei -, iar o altă persoană era în afara autoturismului, rănită grav, dar conştientă. Aceasta din urmă a fost preluată pentru a fi transportată la spital.

Conform ISU Arad, autostrada este blocată înainte de intrarea în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Deva - Nădlac. Mașinile pot trece doar pe banda a doua.

Polițiștii fac cercetări la fața locului, pentru stabilirea cauzei și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident