x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spune Nelu Tătaru despre recordul de infectări cu COVID-19

Ce spune Nelu Tătaru despre recordul de infectări cu COVID-19

12 Oct 2021   •   16:16
Ce spune Nelu Tătaru despre recordul de infectări cu COVID-19
Sursa foto: Hepta

Despre recodrul de infectări cu COVID-19 din ultimele 24 de ore, fostul ministrur al Sănătății, Nelu Tătaru, spune că suntem ca în război. „442 decese! 1.667 internați la ATI! 16.743 cazuri noi de persoane infectate! Cu toții suntem supuși greșelii și unii suntem neîncrezători, dar de această dată e ca în război...viață contra moarte!”, scrie acesta, pe Facebook.

EL îi sfătuiește pe cei care încă mai au dubii să încerce să treacă pe lângă un spital și să privească spre Unitatea de Primiri Urgențe.

„Majoritatea celor care ajung acolo sunt dintre cei vehemenți, nevaccinați sau care își doresc să fie salvați, dar deja e prea târziu. Așa arată realitatea zilelor noastre. Sunt colmatate toate spitalele. E ca pe front…. Se moare! Se întâmplă! Există mii de apeluri în așteptare! Epuizare! Durere! Tragedii fără margini! Nu mai avem timp să nu credem! Alegeți cu mintea pentru viața dumneavoastră, pentru familie, oameni dragi…înainte să fie prea târziu”, spune Tătaru.

Deși, potrivit lui Nelu Tătaru, e foarte ușor „să critici, să dezbini, să arunci cu noroi, să iei decizia să nu faci nimic”, sfatul său este altul: „Aleg, ca medic, ca om, ca părinte, frate, ca simplu cetățean să spun ceea ce cred, să spun ceea ce văd și să fac tot ceea ce pot pentru viață. Zilele devin din ce în ce mai negre, iar adevărul este unul dur”.

România bate marți un record absolut în pandemie. Depășește pentru prima dată pragul de 16.700 de infectări, 440 de decese și 1.660 de bolnavi în ATI

Mediafax

×
Subiecte în articol: nelu tataru vaccinare COVID infectari