x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîțu critică relaxarea restricțiilor lansate de guvernul Ciucă: Privesc cu atenție și îngrijorare

Cîțu critică relaxarea restricțiilor lansate de guvernul Ciucă: Privesc cu atenție și îngrijorare

09 Dec 2021   •   12:01
Cîțu critică relaxarea restricțiilor lansate de guvernul Ciucă:  Privesc cu atenție și îngrijorare
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul PNL, Florin Cîțu, critică relaxarea restricțiilor operată de guvernul Ciucă. „Privesc cu atenție și îngrijorare. Nu știu dacă este un moment în care să ne relaxăm”, spune fostul premier.

„Sunt puțin surprins! Eu mi-aduc aminte că am fost criticat astă-vară, când au fost măsuri de relaxare, când erau câteva zeci de cazuri pe zi. Astăzi vorbim de o mie de cazuri pe zi și văd că se relaxează. Unii dintre cei care ne criticau astă-vară acum sunt foarte relaxați. Eu privesc cu atenție ce se întâmplă în acest moment, cu atenție și îngrijorare. Sper să nu am dreptate. Nu știu dacă este un moment în care să ne relaxăm”, spune Florin Cîțu.

El spune că introducerea certificatului verde oferea posibilitatea de a menține economia deschisă și de a avea o rată mare de guvernare.

„Este decizia guvernului. Nu a fost discutată în coaliție”, conchide liderul PNL.

Starea de alertă în România este prelungită cu încă 30 de zile, începând de joi, când intră în vigoare noi măsuri de relaxare a unor restricții. Masca nu mai e obligatorie în spațiul deschis și accesul este permis la mall și persoanelor nevaccinate, dacă au test negativ.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu