x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Clotilde Armand anunță că instanța a respins o solicitare a PSD privitoare la alegerile locale

Clotilde Armand anunță că instanța a respins o solicitare a PSD privitoare la alegerile locale

25 Oct 2021   •   19:11
Clotilde Armand anunță că instanța a respins o solicitare a PSD privitoare la alegerile locale
Sursa foto: Lucian Alecu

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din București, a anunțat că instanța a respins solicitarea făcută de PSD privind anularea unei decizii a Biroului Electoral Central.

Primarul Sectorului 1 a anunțat că instanța a respins solicitarea făcută de PSD privind anularea unei decizii a Biroului Electoral.

 

Clotilde Armand are și o explicație pentru faptul că primăria este implicată în numeroase procese.

„Am înțeles de la început că le este teamă de ce o să găsesc în finanțele Primăriei, de asta se ocupă deja DNA, și că am tăiat banii din contractele păguboase pentru cetățeni care ajungeau la firmele lor de partid. Când îi mai auziți pe pesediști țipând că alegerile au fost furate arătați-le această decizie a Instanței. Până acum peste zece judecători mi-au dat dreptate. Cu date și acte”, a precizat Clotilde Armand.

Reprezentanții PSD au spus de numeroase ori că rezultatul alegerilor locale din Sectorul 1 a fost viciat. Social-democrații au mai anunțat că intenționează să o demită pe Clotilde Armand prin organizarea unui referendum.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand