x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Linie nouă de autobuz pentru locuitorii cartierelor Andronache și Henri Coandă

Linie nouă de autobuz pentru locuitorii cartierelor Andronache și Henri Coandă

13 Ian 2022   •   19:00
Linie nouă de autobuz pentru locuitorii cartierelor Andronache și Henri Coandă

Primăria Municipiului București extinde rețeaua de transport în comun în cartierele Andronache și Henri Coandă cu o nouă linie de transport în comun - 343, începând cu 15 ianuarie.

Noua linie de autobuz, rezultată din unificarea actualelor linii de autobuz 231 și 343, va asigura pentru călători conexiuni cu alte mijloace de transport în comun, precum legătura cu linia de tramvai 21 și stațiile de metrou Aviatorilor și Aurel Vlaicu.

Linia 343 va funcționa între terminalele „Fundeni” și „Cartier Henri Coandă”, astfel: de la terminalul „Fundeni”, pe actualul traseu, până la intersecția Șoselei Fundeni cu Șoseaua Colentina, apoi pe strada Gherghiței, din Cartierul Andronache. De aici, autobuzele liniei 343 vor circula pe Strada Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, Radu Beller, Piața Dorobanți, Calea Dorobanți, Bulevardul Aviatorilor, Șoseaua Pipera, Strada Câmpul Pipera, terminal „Cartier Henri Coandă”, cu întoarcere pe același traseu.

Pe Strada Gherghiței, linia 343 va opri in stațiile nou înființate în acest scop.

Potrivit Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI), decizia de înființare a acestei linii face parte dintr-o serie de măsuri care au ca scop îmbunătățirea transportului în comun prin extinderea rețelei către zone care în prezent nu beneficiază în mod direct de acest serviciu.

(sursa: Mediafax)

×