x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloş: O guvernare PNL-PSD timp de şapte ani e o glumă

Cioloş: O guvernare PNL-PSD timp de şapte ani e o glumă

13 Noi 2021   •   18:52
Cioloş: O guvernare PNL-PSD timp de şapte ani e o glumă

Dacian Cioloş, preşedintele USR susține că ideea unei guvernări PNL-PSD timp de şapte ani reprezintă "o glumă", argumentând că există, în primul rând, între cele două formaţiuni politice, "o problemă de compatibilitate, de viziune".

"Eu ştiu că nu-i place premierului Cîţu când spun că e o glumă. Asta e o glumă pentru mine, pentru că, în primul rând, e o problemă de compatibilitate, de viziune, cel puţin declarată. PNL îşi spune partid liberal. Nu prea e liberal, e mai degrabă un partid conservator. De altfel, ei fac parte dintr-o familie politică conservatoare. Dacă ne uităm la obiectivele pe care le are fiecare din cele două partide, sau devine PSD mai liberal sau devine PNL mai socialist ", a precizat Dacian Cioloş, sâmbătă, la in post TV, întrebat cum vede "promisiunea" pe care şi-au făcut-o liberalii şi social-democraţii de a guverna România timp de şapte ani.

În plus, Ciolos consideră că PNL şi PSD se vor înţelege cu privire la "sinecuri", dar mai greu pe reformele de care România are nevoie.

 

×
Subiecte în articol: dacian ciolos