x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Decizie ȘOC în PNL. Ludovic Orban a fost EXCLUS din partid

Decizie ȘOC în PNL. Ludovic Orban a fost EXCLUS din partid

12 Noi 2021   •   12:22
Decizie ȘOC în PNL. Ludovic Orban a fost EXCLUS din partid

Fostul lider PNL, Ludovic Orban, a fost exclus din partid cu 31 de voturi pentru și două abțineri. Acesta a nemulțumit conducerea liberalilor după ce în ultimele luni s-a opus premierului interimar, Florin Cîțu și președintelui statului, Klaus Iohannis.

"Sunt mândru, sunt onorat că sunt victima unei găști demolatoare care a luat o decizie absurdă. În loc să plece ei de la conducerea partidului, au formulat propunerea de excludere a mea din PNL. Sunt onorat pentru că acest lucru demonstrează clar că nu am nicio legătură cu toate lucrurile făcute de Klaus Iohannis”, a declarat Ludovic Orban la finalul ședinței.

El l-a atacat pe șeful statului spunând că membrii PNL ar fi "slugile" acestuia. 

„Decizia de astăzi mă face un om liber, liber să-i reprezint pe toți cetățenii de bună credință, pe toți oamenii din țara asta care cred că au șansa să fie reprezentați corect la nivel politic, de oameni cu bun simț, loiali, cu frica de Dumnezeu. Sunt liber să creez o construcție politică sănătosă care să ofere din nou speranță României după ce din păcate speranțele a milioane de români au fost năruite de ticăloșia și lipsa de onoare a multora din cei care din păcate mi-au fost colegi. Sunt liber să construiesc cu toți colegii mei liberali, cu toți colegii mei care au caracter, bun simț, onoare, decență și respect față de cetățean o forță care să dea din nou șansa României de a avea un proiect cu adevărat liberal, național, bazat pe valorile creștine de dezvoltare a României”, a mai spus Ludovic Orban.

Acesta susține că nu îi pare rău de nimic din ceea ce a făcut în ultimii 31 de ani.

„Cei care conduc PNL au transformat această formațiune politică într-un loc de prostituție politică, obligând membrii să se prostitueze și să stea în pat cu dușmanii, trădând alegătorii”, a adăugat Orban.

×