x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Încă un parlamentar părăsește Grupul Parlamentar PNL

Încă un parlamentar părăsește Grupul Parlamentar PNL

29 Oct 2021   •   19:00
Încă un parlamentar părăsește Grupul Parlamentar PNL

Parlamentarul Claudiu Martin Chira a părăsit și el Grupul Parlamentar PNL. El anunță, vineri, că va activa ca deputat neafiliat.

„Mi-am dat demisia din grupul parlamentar al PNL și voi activa în perioada următoare ca deputat neafiliat”, spune Claudiu Martin Chira, vineri, pe Facebook.

Acesta își explică gestul prin faptul că „se anunţă un blat alături de PSD ȋn Parlament, pentru a susține o glumă de guvern minoritar”, iar el nu poate fi părtaş „la o asemenea trădare a electoratului”.

Acesta adaugă că are o activitate de 14 ani în PNL, partid din care încă nu demisionează.

„Mă văd nevoit să fac unul dintre cele mai grele lucruri din viața mea. Mai rămân să văd până unde poate duce nebunia acestei conduceri, păstrând speranţa că, ȋn al doisprezecelea ceas, marea masă a liberalilor, a căror nemulţumire o simt zi de zi, va răbufni şi va reacţiona public ȋmpotriva acestor parveniţi politici care şi-au bătut joc de toată munca noastră, de blazonul nostru, de angajamentele luate şi de voturile primite”, a mai spus Chira.

Claudiu Martin Chira este deputat de Timiș. Alți 11 parlametari au părăsit Grupul Parlamentar PNL în ultimele zile, în frunte cu fostul președinte al PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

(sursa: Mediafax)

×