x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul desemnat și președintele USR se vor întâlni luni la Parlament

Premierul desemnat și președintele USR se vor întâlni luni la Parlament

24 Oct 2021   •   21:23
Premierul desemnat și președintele USR se vor întâlni luni la Parlament
Sursa foto: antena3

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, și președintele USR, Dacian Cioloș, se vor întâlni luni la Parlament. Discuțiile vor fi despre programul de guvernare realizat de PNL și UDMR.

Dacian Cioloș, președintele USR, se va întâlni luni, la ora 12.00, la grupul parlamentar USR, cu prim-ministrul desemnat Nicolae Ciucă. Întrevederea a fost cerută vineri de premierul desemnat și a fost reconfirmată duminică. În cadrul întâlnirii de luni va fi prezentat programul de guvernare realizat de PNL și UDMR.

Premierul desemnat și liderii PNL și UDMR au avut duminică o nouă întâlnire în cadrul căreia au discutat despre programul de guvernare al viitorului cabinet.

Întâlnirea a avut loc la Palatul Victoria.

„Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuțiile pentru finalizarea Programului de Guvernare, împreună cu echipele de experți ale Partidului Național Liberal și ale Uniunii Democrate Maghiară din România, în prezența președinților Florin Cîțu și Hunor Kelemen”, au anunțat reprezentanții PNL.

Nicolae Ciucă a fost desemnat de președintele României, Klaus Iohannis, să formeze un nou guvern. Nominalizarea a fost făcută după ce Dacian Cioloș, precedentul premier desemnat, nu a reușit să obțină voturile necesare învestiturii în Parlament.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca dacian ciolos