x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Adu marea acasă

Adu marea acasă

25 Noi 2021   •   17:01
Adu marea acasă

Nu este mereu posibil și nu toată lumea își permite să meargă la plajă.

Nu este mereu posibil și nu toată lumea își permite să meargă la plajă. Cu toate acestea, puteți oricând încânta copiii cu achiziționarea unei piscine gonflabile . Deci, în loc de o vizită la mare, puteți lua marea acasă. Piscine gonflabile atractive pentru copii se găsesc în orice anotimp la magazinul online KIDSO, care oferă totul pentru copiii de la 0 la 14 ani, într-un singur loc.


Pentru cine sunt potrivite piscinele gonflabile?


Prima întrebare pe care și-o pun mulți părinți este la ce vârstă un copilaș poate folosi piscina. Răspunsul este - foarte devreme, deoarece activitățile acvatice sunt potrivite chiar și pentru bebelușii care pot face o scurtă baie într-o piscină cu apă caldă.
Piscinele pe care le găsiți la KIDSO au capacități si indicatori diferiți pentru greutate și vârstă și sunt potrivite pentru copii peste 1 an. Atunci când alegeți o piscină, ar trebui să fiți conștienți de adâncimea acesteia, astfel încât copilul să poată sta în ea cu capul deasupra apei. Articolele cu fund gonflabil oferă un confort suplimentar, deoarece sunt foarte moi și sunt potrivite în special pentru bebeluși.
Pentru copiii peste 1 an, magazinul pune la dispoziție o piscină cu o capacitate de 33-36 litri, potrivită pentru umplerea cu mingi moi de joacă. O activitate distractivă și educativă pentru copii.
Majoritatea piscinelor sunt potrivite pentru distracție în grup, deoarece unele modele au o capacitate mai mare și permit o greutate de până la 54 de kilograme. În activitățile de grup în apă, copiii se distrează mai bine și își înving mai ușor frica de apă. Jocurile cu apă pot aduce bucurie întregii familii.

 

 

 

Părinții pot fi siguri de calitatea produselor. Sunt fabricate din materiale durabile care sunt rezistente la greutate și sunt concepute pentru utilizare îndelungată. Materialele sunt de înaltă calitate și sigure pentru sănătatea copiilor..

 

 

 

 

Care piscină este cea mai bună pentru copil?


Piscinele sunt ușor de umflat și pot fi amplasate rapid în cel mai convenabil loc din curte, balcon sau chiar în interior. După utilizare, sunt pliate fără prea mult efort până la momentul următoarei utilizări. Pentru a umfla piscina mai repede și mai ușor, aveți nevoie de o pompă.


Alegeți un model în funcție de spațiul de care dispuneți. Când plasați piscina, ar trebui să aveți suficient spațiu în jurul ei pentru a permite deplasarea. Dimensiunile exacte ale fiecărui model sunt indicate în catalogul magazinului online. De asemenea, este specificat pentru ce vârstă sunt potrivite articolele, de exemplu 1+ sau 3+. O alegere bună pentru copiii mici sunt piscinele gonflabile cu 3 inele în culori și imagini diferite.


Cumpărarea unei piscine gonflabile este o investiție în sănătatea unui copil. Exercițiile în apă ajută la dezvoltarea fizică echilibrată și la întărirea abilităților motorii. Instrumentele excelente de relaxare îmbunătățesc coordonarea și, în încercarea lor de a rămâne pe linia de plutire, tinerii înotători își îmbunătățesc și orientarea. Sporturile de apă au un efect benefic asupra mușchilor, iar un astfel de antrenament îi pregătește mai bine decât multe alte sporturi. Potrivit experților, atunci când mai mulți copii se distrează în piscină, acest lucru ajută și la dezvoltarea abilităților lor de comunicare.


Tipuri de piscine gonflabile


Magazinul online KIDSO oferă o varietate de piscine gonflabile în diferite dimensiuni, modele și design. Culorile plăcute și imprimeurile variate cu personaje din desene animate, creaturi marine distractive și alte aplicații colorate atrag atenția copiilor și creează o bună stare de spirit.
O piscină cu țestoase Ninja, de exemplu, este doar una dintre opțiunile atractive. Are un diametru de 100 cm si se potrivește copiilor peste 3 ani. Produsul este extrem de ușor - cântărește doar 1 kg.

O altă alegere bună ar fi și piscina gonflabilă cu 3 inele colorate - albastru, galben și roz. Este ideală pentru 2 copii cu o greutate de până la 54 kg. Aceasta va fi un element important pentru distracția celor mici.


Piscina gonflabilă pentru copii OctoPool are o capacitate mai mare - 3153 litri. Instrucțiunile pentru acesta menționează faptul că trebuie mai întâi plasată pe o suprafață plană. Umflați mai întâi inelul superior și apoi umpleți cu apă. Cele patru tentacule de caracatiță cu două stropitoare încorporate oferă un plus de distracție în timpul jocului. Articolul este realizat din PVC de înaltă calitate și Tritech. Fiți liniștiți, instalarea este rapidă și va dura doar 10 minute, fără a fi nevoie de unelte speciale.

Fotografii: Kidso.ro

×