x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Codurile de reducere si beneficiile acestora. Reduceri pentru magazine online românești

Codurile de reducere si beneficiile acestora. Reduceri pentru magazine online românești

17 Dec 2021   •   11:10
Codurile de reducere si beneficiile acestora. Reduceri pentru magazine online românești

Dacă ești familiarizat cu shopping-ul online, cu siguranță vei găsi aceste informații extrem de utile. Românii ce aleg să cumpere diverse produse și servicii online sun tot mai numeroși, luând în considerare și situația pandemiei ce ne obligă, mai mult sau mai puțin, să urmăm această direcție. Dacă în trecut alegeam să facem o plimbare până la magazinul cel mai apropiat pentru a procură cele necesare, acum, tot mai mulți dintre noi alegem să achiziționăm de pe internet. Acest lucru se datorează faptului că ne scutim de aglomerație și de stresul drumului până la mall și avem la dispoziție o gamă mult mai largă de produse dintr-un spectru variat.

O altă parte pozitivă atribuită cumpărăturilor online este posibilitatea utilizării cupoanelor de reducere din diverse surse, care ne garantează un preț mai bun și o utilizare lipsită de dificultate și facilă. Dacă ai cumpărat ceva de pe internet până acum, cu siguranță ai observat că există câmpuri destinate validării cupoanelor de reducere. Acestea sunt marcate, de obicei, de cuvinte precum: „Introdu codul de reducere aici”, sau „Cod voucher”. Prin introducerea unui cod de acest gen, te vei putea bucura de reduceri consistente la diverse tipuri de produse și servicii, în funcție de magazinul în cauză. Pașii care trebuie urmați pentru a valida acest tip de discount vor fi descriși în următoarele rânduri.

Cum intru in posesia unui cod?

În cazul în care ești convins de beneficiile aduse de un astfel de cod promoțional, este nevoie să urmezi una dintre metodele posibile de intrare în posesia acestuia, în doar câțiva pași simpli. Poți obține un cod direct de pe site-ul magazinului, prin abonare la newsletter, prin mesaj text, sau utilizând un site specific acestei proceduri. Majoritatea celor care își doresc să obțină comenzi diverse la prețuri imbatabile, aleg ultima variantă, întrucât plaja de opțiuni este cu mult mai largă decât în cazul celorlalte.

Cod obținut de pe site-ul magazinului

Unele site-uri, în special de îmbrăcăminte și accesorii, oferă șansa utilizării unui cod direct de pe site. Când navigați prin categoriile site-ului, vă sunt propuse diverse coduri aplicabile anumitor produse sau colecții. Aceste coduri apar, îndeosebi, în perioadele de soldare de la final de sezon, sau înainte de reînnoirea stocului de produse. Codurile pot fi aplicate direct în forma în care sunt prezentate în bara de sus a site-ului (combinații de litere și cifre). 

Cod obținut prin mesaj sau mail

Dacă ai mai achiziționat de la magazinul respectiv în trecut, este posibil să ai deja un cont creat pe acel site. Orice cont creat vine cu posibilitatea de a te abona la newsletter-ul site-ului, cu ajutorul căruia vei fi pus la curent cu toate promoțiile momentului. Odată cu acestea, vei primi și coduri pentru posibile comenzi viitoare și multe alte beneficii de fidelitate. Unele magazine trimit și mesaje text cu scop informativ, în perioadele de reduceri masive și atunci când este posibilă validarea unui cod.

Cod obținut prin intermediul site-urilor de specialitate

După cum a fost deja menționat anterior, aceasta este cea mai uzuală metodă de a obține diverse discount-uri. Modalitatea este sigură și vine cu certitudinea obținerii unui preț vizibil mai bun. Coduri de acest tip pot fi găsite pe site-uri precum cupoane-reducere.ro, unde reducerile sunt actualizate în timp real. Poți căuta în lista de magazine pentru a găsi reducerile la produsele de interes. Poți naviga într-o listă de magazine ordonate alfabetic, sau introduce numele magazinului dorit în bara de căutare din partea superioară a paginii. 

Căror produse se aplică aceste coduri?

Produsele care acceptă coduri de promoție sunt foarte variate și acoperă toate ramurile comerciale. Poți aplica un cod produselor de îmbrăcăminte, decor interior și exterior, electrocasnice mici și mari, aparatură fitness, jocuri video și gadget-uri și multe altele. Poți căuta coduri pentru magazine precum ePantofi, Answear, Modivo, Spartoo, Lensa, iar lista continuă. Majoritatea magazinelor ce oferă varianta achiziției online vin și cu posibilitatea aplicării unui astfel de cupon de reducere pentru a convinge potențialii clienți de rentabilitatea achiziției.

Cum folosesc un cod?

Pașii de urmat pentru a reuși să validezi cu succes un cod sunt puțini și incredibil de ușor de urmat. Indiferent dacă ai obținut codul direct de pe site, de pe un alt site de vouchere, sau prin mesaj, este nevoie să-l copiezi în clipboard și să revii în pagina de confirmare a comenzii. Dacă preferi să iei codul de pe cupoane-reducere.ro, intră în pagina magazinului dorit și selectează reducerea care îți pare atractivă. Dă click pe „Afișează codul” și îl vei putea copia și urma același pas de mai sus până în secțiunea coșului de cumpărături. Căsuța unde vei lipi codul va purta un nume generic de tipul „Introdu aici codul”, sau variante asemănătoare. Odată aplicat, cuponul va scădea din prețul total valoarea cuponului și te vei bucura de aceleași produse grozave la un preț inegalabil.

×