x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar (P) Care sunt produsele Vascar cu cel mai mare succes în anul 2021?

(P) Care sunt produsele Vascar cu cel mai mare succes în anul 2021?

07 Ian 2022   •   13:07
(P) Care sunt produsele Vascar cu cel mai mare succes în anul 2021?

Mușchiul file crud uscat, ceafa file crud uscată, cârnații țărănești de porc cu busuioc și salamul Sinaia, toate din gama Moldova în Bucate, sunt câteva dintre cele mai apreciate produse Vascar în anul 2021. Acestea au fost cele mai vândute preparate din carne în rețeaua de magazine proprii ale companiei, care numără 21 de unități în județele din regiunea Moldovei.

Vascar este unul dintre cei mai importanți producători de mezeluri, specialități din carne, conserve, semipreparate și carne fresh din țara noastră, cu o istorie de 38 de ani de pe piața din România.

"Vascar își propune să ofere preparate pe cât de gustoase, pe atât de sănătoase. De aceea, selectăm cu mare atenție carnea, ne asigurăm că este de cea mai bună calitate, apoi o pregătim cu condimente naturale, pentru o experiență delicioasă, de neuitat. De-a lungul timpului, ne-am adaptat realităților pieței și nevoilor mereu în schimbare ale clienților noștri. Însă un lucru a rămas la fel: dorința de a oferi calitate în industria în care activăm. Avem convingerea că aceasta este singura cale prin care o companie poate să evolueze sustenabil și să fie, în orice clipă, prima opțiune pentru clienții ei", spune Vlad Ciuburciu, care ocupă din octombrie 2017 funcția de Director General al companiei cu sediul în Vaslui.

Mușchiul file, ceafa file, cârnații țărănești și salamul Sinaia de la Vascar, preparate care se găsesc inclusiv în magazinele tradiționale partenere și în rețeaua de hypermarket-uri Auchan, Cora, Carrefour și Kaufland din toată țara, sunt produse pregătite din carne de calitate superioară și condimente naturale, care fac parte din gama premium Moldova în Bucate (brandul premium al companiei înființate în anul 1984 sub denumirea de Industria Cărnii). "Facem eforturi pentru a oferi clienților noștri experiențe unice și mese gustoase, le respectăm exigențele și ne propunem zilnic să ne ridicăm la nivelul pe care și-l doresc. Responsabilitatea față de consumator ne îndeamnă să investim în calitate și în cele mai performante tehnologii de preparare a cărnii", spune Ciuburciu (Vascar).

Mușchiul file crud uscat Moldova în Bucate este Produsul Anului 2017 la categoria Specialități din Carne, în cadrul unui studiu de comportament al consumatorilor din domeniul FMCG. Produsul este fabricat fără injectare sau malaxare și este disponibil în două ambalaje: 250-300 de grame vid sau 800-850 de grame flow-pack.

Ceafa file crud uscată Moldova în Bucate, obținută din carne de calitate superioară, prin afumare cu rumeguș din lemn de fag, are o savoare unică și proprietăți nutritive deosebite.
 

Cârnații țărănești de porc cu busuioc Moldova în Bucate, care s-au numărat printre preparatele Vascar cele mai vândute de Crăciun și Revelion, sunt obținuți prin fierbere și afumare cu rumeguș din lemn de fag, fiind disponibili în două variante de ambalare: 400 de grame vid și 1.500 de grame vrac.

Salamul Sinaia, ambalat la 300 sau 700 de grame flow-pack, este absolut delicios  la micul dejun, sau ca gustare între mese.

Compania Vascar, care a raportat venituri de 22,8 milioane de euro la finalul anului 2020, o creștere de 13% față de anul 2019, este unul dintre cei mai importanți angajatori din regiunea Moldovei (peste 400 de angajați), dar și unul dintre cei mai mari contributori la bugetul local (plăți de peste 8 milioane de euro la bugetul de stat în ultimii 5 ani, dintre care 2,3 milioane de euro în anul 2020).

×
Subiecte în articol: Vascar SA Vaslui