x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos (P) Produsele de la Wawa Cosmetics cuceresc femeile moderne

(P) Produsele de la Wawa Cosmetics cuceresc femeile moderne

02 Noi 2021   •   12:59
(P) Produsele de la Wawa Cosmetics cuceresc femeile moderne

Factorii externi au un impact semnificativ asupra sănătății tenului. Fumatul, poluarea, radiațiile ultraviolete, produsele nepotrivite și agresive, clima, toate acestea influențează tenul, fapt pentru care nu va mai fi atât de sănătos.

De cele mai multe ori, acești factori externi creează radicali liberi, adică pot determina anumite efecte negative asupra tenului, iar de aici apar punctele negre, acneea, deshidratarea sau petele.

Desigur că nu putem schimba clima sau nu ne putem feri în permanență de acești factori produși la exterior, însă putem evita anumite lucruri sau chiar renunța la ele, precum fumatul sau utilizarea unor produse cosmetice nepotrivite. Tenul trebuie protejat în permanență, tocmai de aceea este necesar să utilizăm produse cosmetice potrivite tipului nostru de ten.

Ce înseamnă produse potrivite tipului nostru de ten

Dacă ne protejăm tenul vom preveni deteriorarea acestuia prin utilizarea unor produse hidratante, așa cum sunt cele de la Wawa Cosmetics. De asemenea, este important să cunoaștem ce tip de ten aveți, pentru că în acest fel și produsele specifice vor avea efectul așteptat.

Sunt câteva ingrediente chimice regăsite în majoritatea produselor pe care le utilizăm și care pot duce la alergii până la dezechilibre hormonale și cancer.  Parabenii, parfumurile sintetice, ftalații, SLS, coloranții sintetici, DEA, triclosan, sunt doar câteva dintre ingredientele pe care le găsim în majoritatea produselor din comerț. Poate că nu sunt o noutate, însă trebuie să conștientizăm pericolul atunci când utilizăm produse cu astfel de ingrediente.

Spune da produselor din ingrediente organice de la Wawa Cosmetics

Cu toate acestea, avem opțiuni și chiar putem evita acele produse agresive cu pielea noastră. Alegem astfel de produse pentru că au în compoziția lor ingrediente naturale, compuși blânzi și prietenoși cu pielea noastră. De regulă, acestea sunt atent verificate și sunt combinate în așa fel încât să ofere complexe sănătoase și eficiente pentru organismul și pielea noastră.

Wawa Cosmetics este un magazin online ce cucerește femeile moderne cu produsele pe care le oferă. Identifici aici o gamă variată de produse din ingrediente organice, gata să te răsfețe în fiecare zi. De la loțiuni tonice, seruri, produse pentru îngrijirea părului, creme de noapte, de zi până la cele pentru vergeturi și anticelulită. Puteți accesa site-ul wawacosmetics.net pentru a vedea întregul portofoliu de produse cât și ce ingrediente conțin fiecare.

Faptul că nivelul de poluare este din ce în ce mai ridicat de la an la an, pielea noastră respectiv mâinile și fața sunt afectate, având în vedere că sunt cele mai expuse. Folosind produsele potrivite, acestea vin ca un scut împotriva factorilor externi, protejând în acest fel pielea.

Sănătatea este unul dintre cele mai importante aspecte de care suntem direct responsabili. De aceea este necesar să punem accent pe produsele pe care le folosim, pentru că nu vor contribui doar la sănătate, ci și la frumusețe și stare de bine.

Așadar, optați pentru produsele din ingrediente organice în rutina zilnică de îngrijire și bucurați-vă de rezultate eficiente. Optați pentru Wawa Cosmetics.

Date de contact: office@wawacosmetics.ro

×