x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri IulianaTudor revine la „O dată-n viaţă”

IulianaTudor revine la „O dată-n viaţă”

de Adriana Vaduva    |    17 Mar 2011   •   21:26
IulianaTudor revine la „O dată-n viaţă”

156815-03-07tv-28.jpg• Ţi s-a împlinit un vis. Cum te-ai schimbat de când ai devenit mămică?

Ca orice femeie devenită mamă, am intrat în cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea de până acum. Nu ştiu cu ce mă vor surprinde anii care vor urma, astfel încât să trăiesc momente apropiate măcar de cele de acum. Totuşi, sunt convinsă că ce e mai bun în viaţa mea abia urmează să vi­nă. Simt asta cu fiecare zi în care creşte cel mic. Nu ştiu dacă m-am schim­bat… mă simt mult mai puternică. Şi asta se datorează fiului meu. Nimic nu e greu şi nimic nu e mai presus de el. Cu siguranţă acum sunt un om împlinit. Şi am descoperit că viaţa fără un copil nu are sens.

• Ţi-a lipsit televiziunea? Ce te-a determinat să te întorci totuşi destul de repede pe micul ecran?

Foarte mult! Nu poate fi altcumva atât timp cât televiziunea e parte din mine. Doar că venirea pe lume a celui mic a adus o reorganizare a întregului meu ritm şi a priorităţilor. Dacă m-am întors repede?! Depinde de unde pri­veşti lucrurile… Eu cred că m-am în­tors la momentul potrivit şi sunt mul­ţumită că până acum totul a decurs aşa cum m-am aşteptat. Mă întorc pentru că mi-e dor de telespectatorii mei, de emisiune, de echipa de la „O dată-n viaţă”. Şi mă mai întorc pentru că mai am încă multe de spus în acest domeniu, iar publicul are nevoie în continuare de alternative. Mai ales în zona divertismentului!

•  Ce personalităţi vor fi în pla­to­ul emisiunii?

Sperăm să vă surprindem şi în acest sezon cu nume im­portante ale scenei publice de la noi. Vă pot dezvălui invitaţii primei ediţii: Raluca Moianu, Constantin Tro­fin şi Loredana, într-o apariţie mar­ca „O dată-n viaţă”, cu un micro­recital care va încheia primul spectacol din acest sezon. Va fi de senzaţie! Televiziu­nea Română a hotărât să lanseze grila de  primăvară în cadrul emisiunii pe care o coordonez, lucru care m-a onorat şi responsabilizat totodată. Astfel, în Studioul 1 vor fi pre­zente toate nu­me­le importante care vor aduce în atenţia publicului emi­siuni în premieră pentru această pri­mă­vară. Practic, vineri seara, o dată cu de­bu­tul noului sezon „O dată-n via­ţă”, vom afla primele informaţii le­g­ate de conţinutul emisiunilor noi din grilele de programe ale TVR.

•  Răutăţile scrise prin diverse publicaţii se numără printre dezavantajele de care au parte persoa­nele publice. Dar experienţele tră­i­te ne învaţă câte ceva. Care a fost „lec­­ţia” ta?

Am învăţat că trebuie să-mi asum riscul de a fi protagonista unor zvonuri neadevărate ridicate la rang de ştiri. Dincolo de asta însă nu mi-am rezolvat niciodată disputele, problemele sau mi­cile nedreptăţi în mod public. Evident, m-am sim­ţit jignită şi calomniată, iar familia mi-a fost expusă abuziv şi brutal. Dar cei care mă cunosc, cei care mi-au ur­mă­rit constant şi dedicat evoluţia profesională şi care în ani au reuşit să mă desluşească uman, pe aceş­tia, rândurile pig­men­tate cu maliţiozitate şi minciuni nu i-au afec­tat. Am în­văţat, aşa­dar, de la ei că toa­te as­tea sunt nimicuri.

×
Subiecte în articol: arte mass-media